sasvim osobno

Anita Vukušić Crevar u svom prostoru u Kaptol Centru stvara pravu čaroliju

Tomislav Miletić/PIXSELL
04.12.2023.
u 11:15

Kad je pitamo koji su njezini ciljevi, spremno odgovara: – Nisam zadovoljna samo postizanjem ciljeva, volim ih redefinirati

Diplomirana kineziologinja Anita Vukušić Crevar iznimna je žena, kreativna vizionarka, osnivačica Sport Educe te nositeljica urbanog događanja INSPIRACIJE. Svojom pozitivnom energijom djeluje na ljude kao vitaminska bomba, a i sad, u prosincu, kad je pritišću rokovi i brojne obveze, ne skida osmijeh s lica. Nedavno je otvorila centar Sport Educa u Kaptol centru u kojem je uvijek živahno.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

– Svoje inovativne programe usmjerila sam ne samo na urbana događanja već na brojne radionice poput onih zdrave prehrane, vinskih radionica, promocije knjiga... a tu su i INSPIRACIJE – društveno događanje za brojne ugledne i poslovne žene iz javnog i kulturnog života, a za evente koje organiziram uvijek je veliki interes s obzirom na to da takvih događaja nema u Hrvatskoj. To nije samo fizički prostor, već mjesto gdje se sport, zdrava prehrana, edukacija i kultura miješaju u savršenom skladu. Ovdje se radi o stvaranju boljeg života – kaže.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Kad je pitamo koji su njezini ciljevi, spremno odgovara: – Nisam zadovoljna samo postizanjem ciljeva, volim ih redefinirati. Super primjer su INSPIRACIJE koje nisu samo događaj već pravo iskustvo – objasnila je.

Tim projektom Anita spaja ljude s različitih područja života kako bi zajedno učili, otkrili nove perspektive, inspiraciju i kreativnost. Ovaj event nije samo inspiriran imenom već i svakim trenutkom provedenim tamo i služi kao inspiracija i motivacija i nadahnuće drugima da i oni krenu u ostvarivanje svojih planova.

U svijetu koji brzo napreduje, ova poduzetnica prepoznata je kao sjajna predvodnica promocije zdravog načina života i kreativnih urbanih i kulturnih događanja, sjajno osmišljenih ekoloških radionica.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

– Kao diplomirana kineziologinja, promoviram sport i zdrav način života kao ključ za bolju budućnost. Programi za djecu ne promoviraju samo tjelesno zdravlje već i razvoj timskog duha, stvaranje prijateljstva i karakternih vrlina. Vjerujem da se sportom može oblikovati snažna i odgovorna mladost, a moj moto je učenje kroz igru – pojasnila je.

Anitin projekt Sport Educe oblikuje buduće generacije programima koji potiču disciplinu, suradnju i odgovornost. Njezin pristup odgoju i radu s djecom postavlja nove standarde i inspirira mlade da postanu bolji ljudi.

Radionice koje organizira služe i kao svojevrstan networking gdje se ideje spajaju s realizacijom.

– Da, radionice služe kao platforma za povezivanja žena i razmjenu ideja, učenje o zdravom načinu života i pravom wellbeingu – ističe.

Anitine radionice nisu samo mjesto gdje se uči već i mjesto gdje se povezuju ideje i ljudi. To je platforma za sve koje žele razmijeniti ideje, stvoriti nove projekte i oblikovati budućnost.

Ključne riječi

Komentara 1

BJ
Barutanski jarak
14:43 05.12.2023.

Turkmenistan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije