koji stil odabrati?

Otkrivamo koji su ovogodišnji trendovi ukrašavanja božićnog drvca

Shutterstock
24.12.2023.
u 07:00

Važno je odabrati pravo drvo za svoj dom koje će ovisiti o veličini prostora i poziciji kamo bismo ga smjestili. Bilo pravo bilo umjetno, božićno drvce svakako je sastavni dio božićne priče

Božić je vrijeme kada dom postaje posebno važan jer se uređuje kako bi stvorio ugodnu atmosferu i pružio osjećaj topline i bliskosti. Kako bi stvaranje božićne čarolije prošlo čim uspješnije, poželjno je popratiti nekoliko kreativnih savjeta. Svake godine, božićno drvce postaje središnji komad u gotovo svakom domu.

Foto: pixabay

Važno je odabrati pravo drvo za svoj dom koje će ovisiti o veličini prostora i poziciji kamo bismo ga smjestili. Bilo pravo bilo umjetno, božićno drvce svakako je sastavni dio božićne priče.

S obzirom na to da je pravo drvce ponekad zahtjevnija opcija, odlična alternativa su umjetna drvca koja danas izgledaju gotovo kao prava. Kada je riječ o glamuroznom božićnom dekoru blagovaonice, odličan odabir je stakleni servis u kombinaciji sa zlatnim detaljima te baršunom koji možete upotrijebiti kao naglasak u vidu ukrasnih vrpci ili pak stolnjaka.

Foto: pixabay

Središnji dio stola ključni je dio ukrašavanja i diktira ostatak dekora. Središnji ukrasi mogu uključivati ​​vazu i hrpu sezonskog, zimskog cvijeća, svijeća ili božićni vijenac isprepleten bajkovitim lampicama. Upamtite, kada se radi o božićnim ukrasima za stol, uvijek započnite sa središnjim dijelom jer će vam to stvarno pomoći da dobro razvijete svoju temu.

1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije