makeover

Ovim ultra šik potezima povoljno osvježite dom i dočekajte 2021. sa stilom

hodnik i predsoblje
Thinkstock
28.12.2020.
u 07:00

Postoji mnoštvo povoljnih i jednostavnih trikova koji će domu pružiti svjež, moderan izgled. Možda je to najlakše postići promjenom boje na zidovima, evo nekoliko odličnih prijedloga koje stignete isprobati prije kraja ove kalendarske godine

Zbog pandemije svi provodimo više vremena kod kuće, što znači da je važnije nego ikad stvoriti stilsko utočište koje je ujedno i mirno i obnavljajuće. Ali, nemojte paničariti, to ne znači da morate potrošiti pravo malo bogatstvo na obnovu doma. Postoji mnoštvo povoljnih i jednostavnih trikova koji će domu pružiti svjež, moderan izgled. Možda je to najlakše postići promjenom boje na zidovima, evo nekoliko odličnih prijedloga koje stignete isprobati prije kraja ove kalendarske godine.

Foto: Promo/Eva Virc

Optička varka u blagovaonici

Jednostavno obojite zid u prekrasnu nježno plavu boju, a zatim preko njega obojite plavi kvadrat.  Izmjeritekvadrat i upotrijebite selotejp kako biste osigurali uredan izgled. Završite s vanjskom trakom u kontrastnoj boji kako biste uokvirili novonastalu kompoziciju i dobit ćete prozračan i elegantan prostor u samo, doslovno, par poteza kistom.  Uparite s prirodnim materijalima (poput rustikalnog drvenog stola) i ukrasite ga bujnim zelenilom.

Foto: IKEA

Stvorite dubinu u boravku

Da biste stvorili osjećaj  dubine u dnevnoj sobi poslužite s etrikom profesinalaca koji se zove podijeljen zid - komplementarnim zemljanim bojama stvorit ćete ujedno topao i ugodan prostor. Novi zid dodatno istaknite prirodnm detaljima - biljkama i drvenim koamdima namještaja!

Foto: screenshot/facebook

Novo lice hodnika

Hodnik izgleda sumorno? Udahnite život u taj često zanemarivani prostoris istaknutim zidom. Koristite bogatu boju kako biste stvorili luksuzan izgled, a biranim detaljim poput raskošnog ogledala zaokružite cijelu priču.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije