moderna arhitektura

3 u 1 vila na Krku odlična je, oduševit će vas inovativnim konceptom

05.05.2023.
u 12:33

Gardena je imanje s tri zasebne jedinice, velikom kućom i dvije manje, od kojih je svaka opremljena svojom kuhinjom, dnevnim boravakom, kupanicom i spavaćim dijelom i što omogućuje ljetovanje za više obitelji koje uživaju u zajedničkom druženju, ali isto tako žele uživati u privatnosti.

Pitoreskono mjestašce Vrh, smješteno na Krku skriva jednu sjajnu priču - Villu Gardena koja je jedinstvena po nekoliko stvari. Prva, i najvažnija, svakako je koncept koji je izdvaja od ostalih vila.

Naime, Gardena je imanje s tri zasebne jedinice, velikom kućom i dvije manje, od kojih je svaka opremljena svojom kuhinjom, dnevnim boravakom, kupanicom i spavaćim dijelom i što omogućuje ljetovanje za više obitelji koje uživaju u zajedničkom druženju, ali isto tako žele uživati u privatnosti.

Druga posebnost je vrt koji se prostire na cca 1200 kvadrata i koji oduševljava autohtonim biljnim vrstama. U sklopu vrta je i dječje igralište. Treća posebnost raskošni je bazen sa sunčalištem na koji se nastavlja velika natrkrivena terasa s velikim blagovaonskim stolom što je ini savršenom za objedovanje na otvorenom u svako doba dana ili noći. Posebnost koja će veseliti sve one koje izluđuju noćne vrućine je podatak da se vila nalazi na uzvisini, odnosno na vrhu pa su noćne temperature uvijek niže nekoliko stupnjeva nego u drugim otočkim mjestima.

- Cijeli kompleks prostire se na tristinjak kvadrata i nudi jedinstven koncept odmora - za velike obitelji ili veća društva. Cilj nam je bio ponuditi sve potrebno za zajednički odmor, ali bez isključivanja privatnosti. Svaka jedinica zasebna je i potpuno oprmljena - objašnjava vlasnik i vlasnik agencije Adria Hollyday Rent.

- Još jedan adut svakako je vrt u kojem ssmo se potrudili imati autohtono bilje, od drveća preko trava sve do lavande kao i kutak za najmlađe. Cijelo imanje je ograđeno što znači da se roditelji male djece mogu opustiti bez straha da će djeca “odbauljati”, baš kao i vlasnici kućnih ljubimaca - poručuje vlasnik.

Kako je kuća od mora udaljena par kilometara, oni kojima se ne da potezati do plaže mogu uživati u raskošnom bazenu sa sunčalištem. Kad pak govorimo o unutarnjem uređenju, sve jedinice opremljene su modernim namještajem, svim aparatima i, dakako, klima-uređajima.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:32 05.05.2023.

Dobro izgleda ovako na slikama, no loše kada se lokacija uzme u obzir. Problem je Krk koji je u neposrednoj blizini i koji je preizgrađen uz samu obalu - nema lakog pristupa plaži, uz obalnu liniju preostalo je svega nekolikoo mjesta gdje je koliko toliko lijepo(borova šuma uz obalu) sa napomenom da su plaže pretrpane u sezoni - kako ćeš i čime na plažu? Na žalost na prste jedne ruke mogu se nabrojati mjesta na Jadranu koja nisu uništila svoj prirodni zeleni pojas uz obalu. Krk nije među njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije