Deseci tisuća ljudi posjetili za vikend City Centere one East i West

Završen Flowercity, uspješan sajam Doma & vrta

flower city
Foto: Pixsell
1/4
24.03.2014.
u 08:10

Prvi proljetni vikend u Zagrebu obilježen je na najbolji mogući način. U organizaciji Večernjeg lista, Doma&Vrta te zagrebačkih City Centera East i West održan je iznimno posjećeni sajam cvijeća Flower City. Na desecima štandova u najpopularnijim trgovačkim centrima brojni su domaći proizvođači omogućili posjetiteljima da nabave baš sve ne bi li njihov vrt, okućnica ili balkon uskoro procvjetali u najljepšim bojama. Sadnice najpopularnijeg cvijeća poput ruža, jorgovana i ostalih proljetnica, raznih grmova, pa i trajnog sobnog bilja, ili onog egzotičnog, začinskog, kaktusa, bobičastog voća... Bilo je ponešto za svačiji ukus i potrebe pa i edukativnih predavanja poput onog o homeopatiji kojeg je održala stručnjakinja Višnja Gabut koje je održano u nedjelju, posljednjeg dana sajma.

- Bilo je sjajno naučiti o ljekovitom učinku biljaka, a uz to sam ovdje našla cvijeće koje nisam vidjela godinama i koje pamtim još iz vrta svoje bake. Baš ste me razveselili - rekla nam je gospođa Vera koja je na sajam došla iz Sesveta.

A bilo je posjetitelja odasvud, od Zadra do Subotice, od namjernika pa do onih koji su se slučajno zatekli na sajmu pa se obradovali viđenim.

Foto: Instagram

Razveselio ih je i duhoviti hrvatski komičar koji je u svom stilu vodio zatvaranje u CC1 Eastu napomenuvši kako je i on kupio jednu sadnicu, ali kako ne može otkriti koju, a da sve završi u dobrom tonu pobrinula se Antonija Šola održavši koncert koji je oduševio prisutne.

Foto: Instagram

U Westu je pak sjajnim koncertom sajam zatvorila živom svirkom Žanamari Lalić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije