Novo

Zavirite u senzacionalan vrt, s najljepšim cvijećem i ukrasnim grmovima

Foto: Zara Home
1/7
01.06.2020.
u 06:31

Vrt koji je star gotovo sto godina proteže se na gotovo tisuću kvadrata, a u njemu se mogu pronaći neke vrlo rijetke cvjetne vrste

U novom editorijalu brenda Zara Home koji potpisuju John Tebbs i Simone Gooch imamo priliku zaviriti iza zidova skrivenog pariškog vrta.

Foto: Zara Home

Vrt koji je star gotovo sto godina proteže se na gotovo tisuću kvadrata, a u njemu se mogu pronaći neke vrlo rijetke cvjetne vrste.

Foto: Zara Home

U proljeće, kad je priroda u naponu snage, ovaj vrt pravi je užitak za sva osjetila zahvaljujući velikom broju cvijeća i ukrasnog grmlja koje je strateški raspoređeno oko kamenih kipova i klupica za odmor.

Foto: Zara Home

Upravo takav, savršen, ovaj vrt poslužio je kao kulisa za prezentaciju nove kolekcije s potpisom Zara Home čiji detalji su se savršeno stopili s prirodnim ambijentom. Vjerujemo da će vas neke od ovih scena nadahnuti za uređenje vlastitog vrta.

Foto: Zara Home

Za svakodnevnu dozu inspiracije pratite nas na Instagramu!

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije