u trendu

Zaboravite na kič, najljepši ovogodišnji božićni aranžmani su jednostavni, ali jako efektni

Zara Home
08.12.2023.
u 10:30

Notu svečanog dojma svakom interijeru, ali i blagdanskom stolu dodat će raskošni svijećnjak. Posebno dobro izgledat će u kombinaciji s cvjetnim aranžmanima

Raskoš i bogatstvo blagdanskog stola ne postiže se samo obiljem hrane na njemu, već ljepotom dekoracija koje će ga učiniti živim i atraktivnim. Uz raskošni svijećnjak koji će pridonijeti svečanoj atmosferi, a prostor utopliti svojim nježnim plamenom, blagovaonski stol uljepšati će i maštoviti božićni aranžman. Maštovito izrađeni božićni aranžman lijepo će se uklopiti u shemu blagdanskog dekoriranja doma, a posebno će se istaknuti ako ga postavite kao centralni ukras na blagavaonskom stolu. Svake godine se iskristalizira trend koji je dominantan pa tako ove godine, kad govorimo o aranžmanima, dominiraju oni koji su složeni u velikim vazama ili na različitim etažerima.

Foto: Zara Home

Samo zato što je Božić, ne znači da vaš interijer mora prštati motivima snjegovića, sobova, Djeda Božićnjaka… Već u siječnju te će se blagdanske dekoracije vjerojatno naći spremljene u kutiji kako bi ostatak godine, do sljedećih blagdana, provele nagurane u podrumu ili na tavanu. Zato je mnogo pametnije uložiti u bezvremenske dekoracije koje funkcioniraju u interijeru tijekom cijele godine i podložne su sezonskom mikro redizajnu interijera.

Foto: Zara Home

Raskošne vaze odlično se uklapaju u blagdansku atmosferu. Dovoljno je staviti par grana božikovine kako biste imali upečatljivi božićni aranžman za stol.

Foto: Zara Home

Isto je i s ukrasnim posudama koje su odličan temelj za efektan aranžman uz nekoliko kuglica ili češera, dok su u preostalim mjesecima idealne posude za voće.

Foto: Zara Home

Pladnjevi su na glasu su kao najkorisnija dekoracija u domu. Osim što će u blagdanskim danima poslužiti za kolače, jednostavno ih je koristiti i tijekom godine jer su praktični za serviranje hrane, ali i raznih sitnica izvan kuhinje poput svijeća ili sitnog nakita. Ove godine iskoristite ih i za aranžman.

Notu svečanog dojma svakom interijeru, ali i blagdanskom stolu dodat će raskošni svijećnjak. Posebno dobro izgledat će u kombinaciji s cvjetnim aranžmanima.

Foto: Zara Home

Upravo se ovakvo dekoriranje doma uklapa u ovogodišnji trend prirodnog Božića koji karakteriziraju „naked“ božićna drvca, ukrašena samo svjetlećim lampicama te općenita odsutnost uobičajenog kiča u interijeru.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije