CITY PLAC

Bolje upoznajte supernamirnice i kušajte ukusna jela od njih

29.04.2016.
u 09:39

Na City placu, najmlađoj tržnici u Zagrebu, ovaj će vikend proteći u znaku zdrave hrane - industrijske konoplje i medvjeđeg luka

Najmlađa tržnica u gradu Zagrebu, City Plac, koja se nalazi u trgovačkom centru City Centar one West na Jankomiru i ovog je tjedna živahno mjesto na kojem se, osim uobičajene kupnje namirnica, mogu kušati nove stvari i, kao i uvijek, iskoristiti popusti na najpopularnije namirnice.

U tom smislu danas visoko kotiraju proizvodi od industrijske konoplje, a Cannabio, prvi i ponajbolji domaći proizvođač ovakvog asortimana u Hrvatskoj, nudi deset posto popusta na prehrambene artikle i sve to u sklopu “Vikenda zdravlja” koji će se održavati od petka 29. travnja do nedjelje 1. svibnja.

Za one koji još nemaju iskustva s proizvodima od industrijske konoplje, u subotu od 11 do 12 sati idealna je prilika da ih kušaju. Na City Placu održavat će se degustacija zdravog namaza od svježeg sira s dodatkom medvjeđeg luka i proteina konoplje. Podsjećamo, City Plac, najmodernija gradska tržnica u City Centeru one West, radi svaki dan do 21 sat.

Foto: pixabay

Na tržnici, koja se prostire na čak 490 četvornih metara, uz spomentu zdravu hranu, moći ćete kupiti namirnica potrebne za vaše kućanstvo – meso i mesne prerađevine, mlijeko, sir i mliječne prerađevine te voće i povrće.

>>Naučite pripremati sirupe od samoniklog bilja već ovoj vikend

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije