U VRTNOM CENTRU FLORA

Večernjakova radionica: Saznajte sve o organskom vrtlarenju

kreativno kompostiranje
Igor Kralj/PIXSELL
12.05.2014.
u 16:44

Osim teorijskog dijela, na radionici će biti pokazan i praktični dio s malim trikovima

Druga u nizu radionica koje organiziraju vrtni centar Flora i Dom & vrt održat će se u subotu 17. svibnja u 11 sati u vrtnom centru Flora.

Tema druge radionice bit će Osnove organskog vrtlarenja u kojima će vas stručni predavač Mile Drača uvesti u svijet zdravog uzgoja namirnica. Osim teorijskog dijela, na radionici će biti pokazan i praktični dio te mali trikovi koji će svakom vrtlaru biti od koristi. Dakako, uz radionicu, svi posjetitelji vrtnog centra Flora taj će dan moći uživati i u posebno, za njih, kreiranim popustima i akcijskim cijenama. 

Vidimo se u subotu, u zagrebačkom vrtnom centru Flora, Slavonska avenija, 26/1. Svi zainteresirani prijaviti se za sudjelovanje u radionici prijaviti mogu na broj telefona 01/6300 630.

>> Radionica VL-a: Kompost možemo napraviti i u našem stanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije