Besplatno uz Večernji

U ponedjeljak i utorak preuzmite besplatan vodič Doma & Vrta za sadnju proljetnog bilja

cvjetnjak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
31.03.2014.
u 11:32

Ako ste se barem jednom uhvatili kako se s čežnjom divite nečijem predivnom cvjetnjaku te ste poželjeli da i vaša okućnica zablista, besplatan Večernjakov specijal “Najljepše proljetno cvijeće” idealno je štivo za vas.

Lijepi vrtovi nisu rezervirani samo za hortikulturne stručnjake. Šarmantnu okućnicu ili balkon koji mami poglede može imati svatko, uz malo dobre volje i savjeta za koje smo se mi pobrinuli.

U ponedjeljak donosimo sve što trebaju znati oni koji bi se voljeli okušati u sadnji najljepšeg proljetnog cvijeća.

Foto: Dom & Vrt

Izdvojili smo najpopularnije proljetnice i smjernice o njihovu uzgoju.

Donosimo detaljne upute o sadnji sjemenjem i sadnji presadnica, a iznimno je važna prihrana tla te priprema i odabir zemlje za sadnju.

Stoga, sve što vam je potrebno da bi vam uspjelo najljepše cvijeće saznajte u posebnog prilogu koji uz Večernji list dobivate u ponedjeljak.

Nismo stali samo na cvijeću već vas u utorak u specijalu “Najdraže voće i povrće” savjetujemo kako lako u vlastitom vrtu možete uzgojiti sastojke za najslasniji obrok.

Foto: Dom & Vrt

Donosimo vam sve što trebate znati za uzgoj najdražih vrsta voća i povrća. Mislite li da niste dovoljno vični vrtlarstvu, budite bez brige. Ovaj priručnik idealan je za svakog vrtlara početnika, a sa svojim brojnim savjetima svakako može nadopuniti znanje onih koji već imaju iskustva.

Donosimo vam sve o najdražim voćkama i povrtnicama koje se uzgajaju kod nas te detaljne upute o njihovoj sadnji, orezivanju, njezi, prihrani...

Nismo zaboravili ni na one koji se prvi put žele okušati u urbanom vrtlarstvu te smo pripremili savjete i o tome na što paziti kad se odlučite posaditi nešto u posudama na balkonu.

Uz naše priručnike saznajte sve što vam treba da biste postali dobar vrtlar!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije