LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Zeleni trendovi Okućnica

Trend prirodne prehrane došao i do kućnih ljubimaca

Pažljivo odabrani sastojci dolaze s malih farmi na sjeveru Italije pa su ovakvi obroci prirodni, cjeloviti, zdravi i začinjeni na najbolji način
09. prosinca 2019. u 12:00 0 komentara 85 prikaza

Nedavno je u Hrvatskoj predstavljena nova hrana za ljubimce, Country Farms, hrana s odabranim prirodnim sastojcima, začinjena samo aromatičnom biljem, a bez umjetnih boja, okusa i konzervansa.“Trend povratka prirodnoj prehrani vlada već neko vrijeme, a sada je stigao i u zdjelice naših ljubimaca.

 | Autor :

To su dobre vijesti za njihovo zdravlje i vitalnost jer sada vlasnici pasa svome ljubimcu mogu priuštiti hranu kakvu traže i za sebe: s prirodnim sastojcima provjerenog porijekla, bez umjetnih boja, okusa i konzervansa!” rekao je veterinar Tihomir Kljajić. Country Farms hrana brine za zdravlje ljubimaca i omogućuje im život u skladu s prirodom. Pažljivo odabrani sastojci dolaze s malih farmi na sjeveru Italije pa su ovakvi obroci prirodni, cjeloviti, zdravi i začinjeni na najbolji način: aromatičnom kaduljom. Zbog toga je Country Farms izrazito ukusna hrana autentičnog okusa koja ljubimcima donosi ono dobro iz prirode, od polja do zdjelice.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.