NE PROPUSTITE

Sredite vaš vrt uoči zime s ovim vrhunskim uređajima na popustu!

vrtni alat
Foto: Mondo
02.10.2014.
u 10:16

I ovog vas tjedna častimo prigodnim cijenama na najpotrebnije artikle za vrt

Jesenski mjeseci podrazumijevaju itekako puno posla u vrtu, iako bi se manje upućenima možda činilo kako je zima vrijeme mirovanja i kako za nju nije potrebna nikakva priprema.

Radovi u vrtu

No, posla ima, kako u voćnjaku tako u povrtnjaku, travnjaku i u cvjetnjaku. Vrtne gredice u idućim tjednima treba pograbljati, a tlo u ranu jesen prorahliti. Trebalo bi prorijediti krošnje bujnijeg drveća te orezati veće grane voćaka kako bi se drvo moglo pomladiti. Sve grane koje se uklanjaju treba porezati što je moguće bliže izbijanju ogranka. I travnjak treba pripremiti za hladne mjesece te pokositi travu, pa ga “iščetkati” od nakupina starih vlati trave. Time će se i korijen trave plitko porezati i omogućiti da diše i da izbiju nove, mlade vlati. Obvezno s njega treba ukloniti lišće kako mu ne bi ometalo dotok sunca. U cvjetnjaku je potrebno orezati ruže, kao i ukrasne grmove koji cvatu u kasno ljeto i ranu jesen, no jesenska rezidba treba biti minimalna. Za sve te poslove potrebni su kvalitetni alati, a upravo njih donosimo našim najvjernijim čitateljima ovog tjedna.

Neodoljive ponude

U suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr pripremili smo vam pet najpopularnijih vrtlarskih alata i uređaja: električni trimer, električnu kosilicu, motornu kosilicu, električni usisavač lišća te električnu lančanu pilu. Riječ je o uređajima vrhunske kvalitete kojima ćete postići da vaš vrt izgleda vrhunski. Kupnju možete obaviti online kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili putem besplatne telefonske linije 0800 4468. Ponuda traje tjedan dana, počevši od 2. listopada. Ne propustite!

Podsjećamo, popusti vrijede tjedan dana od danas 8. listopada, a u nastavku vam donosimo slike proizvoda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije