BESPLATNO PREDAVANJE

Proširite još danas svoje znanje iz ekološke poljoprivrede

urbani vrt
Foto: Thinkstock
09.09.2015.
u 10:43

Danas, 9. rujna, u 17 sati svi Zagrepčani imaju priliku u prostorijama udruge Vestigium saznati korisne informacije o zdravom uzgoju namirnica

Proširite svoje znanje iz ekološke poljoprivrede i dođite danas, 9. rujna od 17h u prostore organizatora događanja, Udruge Vestigium u Rudeškoj cesti 142, gdje će se održati vrijedno i informativno predavanje o ekološkoj poljoprivredi.

U sklopu projekta EKO-EDU za promociju ekološke poljoprivrede, pozivaju se poljoprivrednici koji se bave ekološkom poljoprivredom ili oni koji to tek namjeravaju postati, ali i građani koje zanima razlika u odnosu na konvencionalni uzgoj na prvo besplatno predavanje.

Foto: pixabay

Maja Čičko, agronom, majka, kreativka i blogerica ispričat će svim posjetiteljima predavanja što je to organsko-biološka (ekološka) poljoprivreda, kako pravilno kompostirati, te kako se bez kemikalija boriti brotiv korova, bolesti i štetnika.

Iz udruge Vestigium pozivaju sve zainteresirane da ime se pridruže danas u što većem broju te saznaju korisne informacije o ekološkom uzgoju voća, povrća i drugih kultura. Projekt EKO EDU podržao je Grad Zagreb.

>>Što je sve potrebno za dobro isplaniran urbani vrt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije