U WESTGATEU

Otkrijte koji je energent najpovoljniji za vaše kućanstvo

radijator
Foto: Ilustracija: Ivica Galović/PIXSELL
14.07.2014.
u 14:00

U Westgateu od početka srpnja besplatno možete izračunati na koji način sniziti energetske troškove

Centar za energetska rješenja (CER) prije dvije godine osnovan je u Ljubljani da kupci na jednom mjestu dobiju sve potrebne informacije, projektnu dokumentaciju i materijal za energetski učinkovitu gradnju zgrada po načelu ključ u ruke. Klijenti u CER-ovu prostoru u Westgateu, koji je otvoren početkom srpnja, mogu izračunati koji je energent najprimjereniji za njihovo kućanstvo i na koji način sniziti energetske troškove.

U CER-u Zagreb udruženi su energetsko društvo Petrol, proizvođač izolacija Knauf Insulation, proizvođač stolarije i energetski štedljivih kuća Jelovica, proizvođač prozora Mik i proizvođač rasvjete za unutarnje i vanjske objekte Sloluks. CER u Ljubljani je posljednjih godinu dana posjetilo oko šest tisuća ljudi ostvarivši uštedu energije od 12.096 MWh/godišnje, čime je emisija ugljičnog dioksida smanjena za najmanje 3,024 tone.

Komentara 1

EP
epulon
23:06 14.07.2014.

Ajde vi dajte besplatni energent, a ja ću platiti izračun ?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije