briga o biljkama

Odlična stvar - razmjena biljaka, zamijenite svoju biljku za neku drugu, potpuno besplatno

Ernest Mazarekić
22.05.2024.
u 08:58

2. Plant market ove subote ponovno na zagrebačkom Branimircu. Posjetitelje očekuje jednodnevno druženje uz besplatne radionice, prodajni market bilja i prateće opreme te glazba za biljke

Nadolazeću subotu sivilo starog Branimirca ponovno će zazeleniti biljke i program osmišljen njima u čast. Nakon iznimno uspješnog 1. Plant marketa, na legendarnu zagrebačku Branimirovu tržnicu stiže drugo izdanje. U sklopu jednodnevnog događanja 25. svibnja, od 10 h do 19 h, svi ljubitelji biljaka uživat će u programu posvećenom biljnoj tematici, slušati glazbu za biljke, kupovati ih, mijenjati, mirisati te o njima brinuti i učiti kroz besplatne radionice.

Foto: Ernest Mazarekić

Prodajno-izložbeni program održat će se tijekom cijelog dana od 10 h do 19 h u sklopu kojeg će posjetitelji moći upoznati i podržati izlagače koji se bave biljem i pratećom opremom za zelene ljubimce kao što su Koshmar design, Greenout, Diši na nos, Woona, Koogle, Hortiart i drugi. Besplatne radionice pokrivat će zanimljivu tematiku od edukacije do presađivanja i njege bilja. Kolektiv Plastic Jungle (11:30 h – 13 h) polaznike će učiti o tome što se sve može izraditi od reciklirane plastike, Woona će pokazati kako njegovati biljke i učinkovito ih presađivati, a Hortiart (16 h – 17.30 h) će održati radionicu izrade biljnih terarija.

Foto: Ernest Mazarekić

Popularna Razmjena biljaka održat će se od 17 h do 18 h kada će svi željni novih zelenih cimera moći donijeti svoje adute za biljnu zamjenu, a kući ponijeti nove zelene prijatelje.  

Foto: Ernest Mazarekić

Također, 2. Plant market donosi i glazbu za biljke, a cijelo vrijeme manifestacije na lokaciji će biti sparkirana i Kampica koja će nuditi priliku za osvježenje i odmor, za biljke i njihove vlasnike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije