u 11 sati

Od ove subote u vrtnom centru Flora čekaju vas kreativne radionice na kojima možete aktivno sudjelovati

cvijet
Daniel Kasap/Pixsell
07.05.2014.
u 12:33

Za sudjelovanje na radionici PRIJAVITE SE NA BROJ TELEFONA: 01/6300 630

Svibanj i lipanj već tradicionalno su mjeseci koje većina nas provodi na otvorenom, uređujući svoje okućnice, vrtove, terase i balkone, pripremajući se za sezonu na otvorenom. No, kako bismo vam otkrili neke insajderske trikove i prenijeli vam stručne savjete za bolji uzgoj biljaka, kreativno kompostiranje, podučili vas uspješnom uzgoju začinskog bilja ili bobičastog voća..., mi u Domu&vrtu zajedno s vrtnim centrom Flora odlučili smo organizirati niz kreativnih radionica na kojima ćete imati priliku iz prve ruke saznati sve što vas zanima o navedenim temama.

Radionice će se održati tijekom svibnja i lipnja, svake subote u 11 sati, počevši od subote, 10. svibnja kada će Cvijeta Biščević održati prvu u nizu radionica pod nazivom “Kreativno kompostiranje”. Osim što ćete saznati sve o kompostiranju, moći ćete se i sami okušati te pitati predavačicu sve što
vas zanima o ovakvom ekološkom i održivom načinu brige o vrtu. Tom prigodom u prodavaonici Flora moći ćete kupovati brojne artikle po akcijskim cijenama. Nakon kreativnog kompostiranja uz predavača Milu Draču uvest ćemo vas u osnove organskog vrtlarenja (17. 5. u 11 sati), radionicu koju će
pratiti i prigodni popust od 30 posto u Flori na sve organsko sjemenje. U subotu nakon te pripremili smo vam radionicu o začinima u vašem vrtu koju će voditi Zlatko Brlek (24. 5. u 11 sati) pa ćete tom prilikom u vrtnom centru začinsko bilje moći kupiti po principu 2+1 gratis. Posljednje subote u svibnju održat će se radionica “Kako napraviti lako održiv i prinosom bogat povrtnjak” kada će se sve sjeme i sadnice moći kupiti po čak 30 posto nižoj cijeni. U lipnju vas očekuje jednako bogat i kreativan program praktičnih radionica. Vidimo se već ove subote u zagrebačkom vrtnom centru Flora, u Slavonskoj aveniji 26/1 (Žitnjak).

Za sudjelovanje na radionici PRIJAVITE SE NA BROJ TELEFONA: 01/6300 630

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije