U ČAKOVCU

Simpozij o zelenoj gradnji: održivi materijali i tehnologije

zelena gradnja
Foto: Thinkstock
04.11.2015.
u 14:38

Kakve su to nZEB, pasivne i niskoenergetske kuće i što ih razlikuje od drugih kuća? Kakvi se materijali i tehnologije koriste prilikom gradnje takvih kuća? To su samo neka od pitanja na koja će odgovore ponudti mini simpozij u Čakovcu

Održivi građevinski materijali i tehnologije na području zelene gradnje tema je 12. mini simpozija o zelenoj gradnji u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju i Udruženja arhitekta Međimurja.

Simpozij se održava 12. studenog 2015. u Čakovcu od 15.00 do 18.30 sati u Tehnološkom inovacijskom centru Međimurje. Institucionalni pokrovitelj simpozija je Međimurska županija, a pokrovitelj Tehnološki inovacijski centar Međimurje.

Foto: pixabay

Na simpoziju, s edukativnim i promotivnim prezentacijama, sudjeluju MENEA, Baldinistudio, Inoutic/ Deceuninck, Rockwool, I.T.V. Murexin, Firestone, Fibran Nord, TECE i Nexe. Simpozij je besplatan za sve sudionike te se boduje u sklopu Programa stalnog stručnog usavršavanja HKA sa 2 SSU boda.

>> Energetski neovisna ljepotica: kuća koja koristi blagodati prirode

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije