LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Zeleni trendovi

Simpozij o zelenoj gradnji: održivi materijali i tehnologije

Kakve su to nZEB, pasivne i niskoenergetske kuće i što ih razlikuje od drugih kuća? Kakvi se materijali i tehnologije koriste prilikom gradnje takvih kuća? To su samo neka od pitanja na koja će odgovore ponudti mini simpozij u Čakovcu
04. studenoga 2015. u 14:38 0 komentara 162 prikaza
zelena gradnja
Foto: Thinkstock

Održivi građevinski materijali i tehnologije na području zelene gradnje tema je 12. mini simpozija o zelenoj gradnji u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju i Udruženja arhitekta Međimurja.

Simpozij se održava 12. studenog 2015. u Čakovcu od 15.00 do 18.30 sati u Tehnološkom inovacijskom centru Međimurje. Institucionalni pokrovitelj simpozija je Međimurska županija, a pokrovitelj Tehnološki inovacijski centar Međimurje.

zelena gradnja | Autor : Thinkstock Foto: Thinkstock

Na simpoziju, s edukativnim i promotivnim prezentacijama, sudjeluju MENEA, Baldinistudio, Inoutic/ Deceuninck, Rockwool, I.T.V. Murexin, Firestone, Fibran Nord, TECE i Nexe. Simpozij je besplatan za sve sudionike te se boduje u sklopu Programa stalnog stručnog usavršavanja HKA sa 2 SSU boda.

>> Energetski neovisna ljepotica: kuća koja koristi blagodati prirode

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.