IZDVAJAMO S MONDA

Najveći izbor kosilica za sve terene i sve vrste travnjaka

vrt,okućnica,radovi,alat,kosilica (1)
Foto: Thinkstock
09.04.2015.
u 10:11

Za koju god kosilicu da se odlučite, mi vam garantiramo brzu dostavu, garanciju i, možda najvažnije, najpovoljniju cijenu na tržištu

Idealno je vrijeme za uređenje travnjaka i okućnice, a u tom poslu od najveće koristi bit će vam kosilice. Dakako, model koji ćete odabrati ovisit će o vrsti terena na kojoj se nalazi travnjak, vrsti i visini trave te, naravno, površini koju valja pokositi.

Mi smo u suradnji s web-shopom www.mondo.hr odabrali one koje će odgovarati svim ljubiteljima travnjaka i još pritom pripremili posebne popuste za sve čitatelje Doma&vrta. Za koju god kosilicu da se odlučite, mi vam garantiramo brzu dostavu, garanciju i, možda najvažnije, najpovoljniju cijenu na tržištu, stoga se prepustite vrtnim radostima uz ove pomagače i uživajte u divno pokošenim travnjacima tijekom cijelog ljeta i proljeća.

Kupnju možete obaviti u online trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468. Akcija traje tjedan dana, a počinje 9. travnja. Mondo vrši isporuke diljem Hrvatske u roku od tri dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije