POZNATI SAJAM

Nadahnite se čudesnim cvjetnim carstvom u Belgiji

cvjetni sajam gent
Foto: floralien.be
1/5
27.04.2016.
u 13:31

Poznati cvjetni sajam koji se odvija na četiri lokacije u Gentu osvaja posjetitelje i građane senazcionalnim kreacijama

Cvjetni sajam Floraliën u Belgiji, koji se otvorio protekli vikend, obišlo je već 45.000 posjetitelja. Na Sajmu se nadaju da će ukupno doći 250.000 ljudi, a traje do 1. svibnja.

Sajam su otvorili kralj Philippe i kraljica Mathilda, a održava na četiri lokacije u Gentu, gdje se nude dinamični i interaktivni događaji za sve uzraste sa fascinantnim vrtovima, prekrasnim cvjetnim kreacijama, cvjetnim radionicama i najnovijim trendovima.

Na sajmu nastupaju vodeći nacionalni i međunarodni cvjećari, uzgajivači ukrasnog bilja, pejzažni arhitekti i umjetnici. Uz široki raspon radionica, pop-upova, zelenih i konceptualnih soba, flamanski sektor ukrasnog bilja izlaže svoja najnovija istraživanja i inovacije. Preko 70 posto prostora i znamenitosti prekriveno je cvijećem i kreacijama.

Foto: floralien.be

Na pet mjesta izlagači su odabrali muziku na jednom ili na više drveta kao podlogu za inspiraciju prirodom. Posebne pločice ili QR kodovi pružaju pristup muzici koja se učitava putem mobitela te zatim otvara muzički file sa odabranom pjesmom koja pruža sveukupni doživljaj.

Više o ovom iznimnom sajmu pročitajte OVDJE.

>>Europa dobiva najveću urbanu farmu na krovu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije