borba za dom

Kupci, birajte ono što će vama olakšati život

stanovi
Foto: opereta
1/2
07.10.2014.
u 16:27

Samo sretnici danas kupuju nekretnine, a da bi se prodale, uz novac treba i dobra prezentacija

Nije lako ni prodavateljima ni kupcima, ali valja slušati one ljude koji se ovim poslom svakodnevno bave. Cijene padaju, stanova, kuća ili poslovnih prostora je previše. Ipak, prodaje se ono što je na dobroj lokaciji. A to je? Tamo gdje je dobra infrastruktura, realne cijene, dobra opremljenost, dostupnost stvari koje život olakšavaju.Katkada je to škola ili dom zdravlja, vrtić u kojem ima mjesta ili blizina posla. Prošla su vremena kad se iz Novog Zagreba išlo u solarij na Srebrnjak...

– Lokacija – uvijek pravilo broj 1 za kupnju nekretnine. Možete potpuno preurediti unutrašnjost nekretnine, izmijeniti raspored, uljepšati i prepraviti, ali ne možete nekretninu premjestiti – tvrde agenti iz Orbit nekretnina, dodajući kako su današnji kupci dobro osviješteni i znaju što žele. Istodobno, luksuz strogog centa ili jednog od zagrebačkih brežuljaka ima svoju cijenu. Savjet za kupce – i s gotovinom i s kreditom – razmislite.

Katkada se više isplati kupiti koji kvadrat više, nego u idućim godinama opet tražiti stan, jer od lođe se ne može napraviti dječja soba. 

>>Sedam kriterija koje ne smijete zanemariti pri kupnji nekretnine

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije