ORIGINALNO RJEŠENJE

Kućni broj i posuda za bilje u jednom

posuda za cvijeće
Promo fotografije
01.10.2017.
u 08:28

Autori napominju da je ovo neobično rješenje idealno za sadnju sukulenata

Kućni brojevi na fasadi nikada nisu izgledali ovako "cool"! Ova njegova moderna varijanta daje dašak stila svakom ulazu u dom. Naime, radi se o posudi za bilje koja se fiksira uza zid, a na čiju je plohu ujedno integriran i kućni broj.

Ovo zgodno rješenje izrađeno je od čelika i prebojano sjajnim završnim premazom. Posuda se, po potrebi, može lako ukloniti te poslije vratiti.

Foto: Promo fotografije

Autori, teksaški dizajneri, napominju da je ovo rješenje idealno za sadnju sukulenata. U slučaju preseljenja, mogu se naručiti novi brojevi.

>>Posjetili smo najveći biodinamički vrt u Europi: veliki pogon u skladu s prirodom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije