VJEŠTINA

I cvijeće od papira ima svoj šarm - sami izradite bukete

Tsvoric
23.06.2017.
u 08:00

Rađeno je rukom, osobno je, u njega je utkano puno ljubavi, truda i vještine! Predstavlja dopadljiv dekor

Kada govorimo o buketima i cvjetnim aranžmanima, automatski pomislimo na živo cvijeće, no ponekad ne trebamo bježati od onog umjetnog. Cvijeće izrađeno od papira ima određenu dozu šarma. Rađeno je rukom, osobno je, u njega je utkano puno ljubavi, truda i vještine! Nemojte ga odmah odbaciti jer i ono predstavlja dopadljiv dekor koji može uljepšati vaš životni prostor.

Za izradu umjetnog cvijeća trebat će vam krep papir, filc, rižin papir i slične vrste papira dostupnih u papirnici. Donosimo nekoliko prijedloga kako za malo vremena možete napraviti cijeli aranžman divnog cvijeća. To što nema pravi miris, ovo umjetno cvijeće nadoknađuje svojim lijepim izgledom.

 

treći:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije