Ponovno na Floraartu

Donesite pet komada upotrijebljene Tetra Pak ambalaže i dobijte sadnicu ljetnice na dar

floraart
Foto: Promo fotografije
1/3
26.05.2014.
u 17:33

Ovogodišnji Floraart, uz mnogobrojne izlagače cvijeća i ostale vrtne opreme, svojim će posjetiteljima ponuditi i razne druge zanimljive sadržaje. Tako će na edukativnom štandu tvrtke Tetra Pak svi posjetitelji koji donesu pet komada upotrijebljene Tetra Pak ambalaže (ambalaže od mlijeka, sokova i slično) na dar dobiti sadnicu cvjetnice. Akcija će trajati svih pet dana Floraarta, od srijede do nedjelje, dok će za vikend na istom mjestu biti organizirane i zanimljive radionice i igraonice za najmlađe. Oni će pak tamo upotrijebljenu Tetra Pak ambalažu svojom maštom pretvarati u likovna djela.

Foto: Promo fotografije

Akcija ima za cilj osvijestiti građane Zagreba i ostale posjetitelje manifestacije kako upotrijebljena Tetra Pak ambalaža nije smeće, nego vrijedan materijal koji ne samo da se može odvojeno odlagati u žute kontejnere na zagrebačkom području, nego se i reciklira te oporabljuje. Zato će se na štandu tvrtke Tetra Pak moći pogledati i demonstracije recikliranja višeslojne kartonske ambalaže i proizvodnja papira od dobivene smjese.

Foto: Promo fotografije

Tetra Pak, kao vodeća svjetska kompanija u proizvodnji rješenja za preradu i pakiranje prehrambenih proizvoda, u svom poslovanju veliku pažnju posvećuje ekologiji. Kako su informacije o mogućnostima odvojenog prikupljanja i recikliranja upotrijebljene Tetra Pak ambalaže u Hrvatskoj još uvijek manje poznate, kompanija na ovom području ulaže posebne napore u organizaciji akcija koje služe educiranju i podizanju svijesti na tom području.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije