Naslovnica Zeleni trendovi Kućno bilje

Bakar i teglice za bilje su sjajna kombinacija!

Napravite sami viseći bakreni okvir za teglicu za samo pet minuta
10. veljače 2018. u 08:05 0 komentara 566 prikaza
Foto: A Bubbly Life

Bakar je jedan od vrućih trendova skandinavskog stila. Ljubitelji minimalističkog stila uređenja interijera savršeno znaju kako postići ravnotežu između elemenata koji smiruju, stvaraju ugodnu atmosferu i osiguravaju toplinu, dinamiku i interes. A bakar čini upravo to!

Ovaj se materijal (ili samo boja) provlači kroz stoliće za kavu, svijećnjake, visilice, stalke za odjeću… Donosimo prijedlog kako sami možete napraviti viseći okvir za teglicu s biljkom s bloga A Bubbly Life.

Trebat će vam četiri bakrene cijevi jednake dužine, četiri lakta za cijevi, uže te teglica s biljkom. Cijevi povežite laktovima tako da dobijete pravokutnik. Pazite da odaberete teglicu koja je u gornjem dijelu šira, a donjem uža te da nije preuska za okvir.

 | Autor : A Bubbly Life Foto: A Bubbly Life

Odredite na kojoj visini želite teglicu te uže skratite na dva jednaka komada. Zavežite čvor prema ovom dijagramu na jednom kutu okvira te na njegovom dijagonalnom kutu. Isto napravite s drugim komadom užeta.

 | Autor : A Bubbly Life Foto: A Bubbly Life

Treći komad užeta zavežite za dva ukrižena užeta te okvir objesite o kuku na stropu.

 | Autor : A Bubbly Life Foto: A Bubbly Life

Za kraj postavite svoju teglicu u okvir.

 

 | Autor : A Bubbly Life Foto: A Bubbly Life

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.