LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Nekretnine Insajderski trikovi

Revolucija u kupaonici - tuširanje poput masaže

Mlaznice tuša za raspršivanje raspoređene su na poseban način kako bi se osiguralo da je tijelo u potpunosti obavijeno vodenim plaštom
05. listopada 2017. u 14:02 0 komentara 532 prikaza
Foto: Promo

Čisti, linearan dizajn novog raspona tuševa hansgrohe Raindance E stvara upečatljivo obilježje u modernom kupaonskom okruženju. U suradnji s dizajnerima iz studija Phoenix Design, brend je kreirao nadglavne tuševe i cijevi tuša koje kombiniraju izdašne površine i kvalitetne materijale sa sofisticiranim performansama vode.

 | Autor : PROMO Foto: PROMO

Zahvaljujući poboljšanoj Air tehnologiji, kvadratni, nadglavni tuš veličine 30x30 centimetara proizvodi kišu punih, mekanih kapljica. Mlaznice za raspršivanje raspoređene su na poseban način kako bi se osiguralo da je tijelo u potpunosti obavijeno vodenim plaštom. Nadglavni se tuš hansgrohe Raindance E s diskom za raspršivanje veličine 40x40 centimetara neprimjetno stapa sa stropom, pružajući time osjećaj blagotvornog kišnog rominjanja.

 | Autor : PROMO Foto: PROMO

Cijev tuša kombinira impozantan nadglavni tuš, plosnati držač tuša i termostat u impresivnu cjelinu te dolazi u dvije duljine za više instalacijskih mogućnosti.

Mnoge komponente raspona tuševa Raindance E nude brojne mogućnosti za raspored izvan tuš kabine, olakšavajući time ispunjavanje individualnih želja kupaca. U situacijama u kojima je jedini izvor vode prilagodljivi ručni tuš, set za tuširanje Unica E, s ravnom tuš-konzolom, kliznim držačem i odgovarajućom posudom za sapun, elegantno je rješenje.

Puristički dizajn hansgrohe Raindance E tuševa idealno se podudara s novim rasponom miješalica hansgrohe Metropol, setovima hansgrohe ShowerSelect i hansgrohe ShowerTablets ili novom kontrolom tuširanja hansgrohe RainSelect.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.