Inovacija

Revolucija u kupaonici - tuširanje poput masaže

Promo
05.10.2017.
u 14:02

Mlaznice tuša za raspršivanje raspoređene su na poseban način kako bi se osiguralo da je tijelo u potpunosti obavijeno vodenim plaštom

Čisti, linearan dizajn novog raspona tuševa hansgrohe Raindance E stvara upečatljivo obilježje u modernom kupaonskom okruženju. U suradnji s dizajnerima iz studija Phoenix Design, brend je kreirao nadglavne tuševe i cijevi tuša koje kombiniraju izdašne površine i kvalitetne materijale sa sofisticiranim performansama vode.

Foto: Promo

Zahvaljujući poboljšanoj Air tehnologiji, kvadratni, nadglavni tuš veličine 30x30 centimetara proizvodi kišu punih, mekanih kapljica. Mlaznice za raspršivanje raspoređene su na poseban način kako bi se osiguralo da je tijelo u potpunosti obavijeno vodenim plaštom. Nadglavni se tuš hansgrohe Raindance E s diskom za raspršivanje veličine 40x40 centimetara neprimjetno stapa sa stropom, pružajući time osjećaj blagotvornog kišnog rominjanja.

Foto: Promo

Cijev tuša kombinira impozantan nadglavni tuš, plosnati držač tuša i termostat u impresivnu cjelinu te dolazi u dvije duljine za više instalacijskih mogućnosti.

Mnoge komponente raspona tuševa Raindance E nude brojne mogućnosti za raspored izvan tuš kabine, olakšavajući time ispunjavanje individualnih želja kupaca. U situacijama u kojima je jedini izvor vode prilagodljivi ručni tuš, set za tuširanje Unica E, s ravnom tuš-konzolom, kliznim držačem i odgovarajućom posudom za sapun, elegantno je rješenje.

Puristički dizajn hansgrohe Raindance E tuševa idealno se podudara s novim rasponom miješalica hansgrohe Metropol, setovima hansgrohe ShowerSelect i hansgrohe ShowerTablets ili novom kontrolom tuširanja hansgrohe RainSelect.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije