funkcionalan prostor

Preslatki stančić u najstrožem centru Zagreba, sve je stalo u 30 kvadrata, a lokacija je vrhunska

Foto: Njuškalo.hr
1/9
14.06.2024.
u 06:00

Stan je na izvrsnoj lokaciji, u Mesničkoj ulici u središtu grada. Prošle godine je napravljena kompletna adaptacija stana, tijekom koje su mijenjane cijevi, električne instalacije, stolarija, parket i keramika. Zgrada je obnovljena nakon potresa 2020. godine, te ima novu fasadu

Mali stanovi, nije tajna, najbrže se prodaju, dakako, ako cijena nije pretjerana. A posebno dobro prodaju se mali stanovi u centru jer mnogi na njih gledaju kao na investiciju, odnosno, ne kupuju ih za život već za najam. Ova preslatko uređeni stan nalazi se u potkrovlju zgrade, a njegova ukupna površina iznosi 29,46m2.

Foto: Njuškalo.hr

Stan je na izvrsnoj lokaciji, u Mesničkoj ulici u središtu grada. Prošle godine je napravljena kompletna adaptacija stana, tijekom koje su mijenjane cijevi, električne instalacije, stolarija, parket i keramika. Zgrada je obnovljena nakon potresa 2020. godine, te ima novu fasadu. 
 

Foto: Njuškalo.hr

 
Nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini tramvajske stanice. U blizini se također nalaze svi sadržaji potrebni za svakodnevni poslovni život kao što su trgovine, kafići, restorani i slično.  
 
Foto: Njuškalo.hr

Orijentacija stana je  istok, zapad, grijanje je centralno etažno plinsko, nova stolarija je PVC, na podovima je nova keramika i novi parket. Zgrada nema lift. U stan je tijekom adaptacije postavljena klima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije