kupnja stana

Za stan od 30 kvadrata u Zagrebu traže astronomskih 190 tisuća eura. Može li lokacija opravdati cijenu?

Njuškalo.hr
12.06.2024.
u 10:02

Pogledali smo na njuškalu koliko vlasnici traže za stanove do 30 kvadrata na različtim zagrebačkim lokacijama, moramo priznati da, ako tragate za nečim povoljnim, nemamo dobre vijesti

Mali stanovi u metropoli najtraženija su roba uvijek, a psoebno u posljednje dvije godine kada su cijene otišle nebu pod oblake pa je mnogima jedima opcija kupiti mali stan. Pogledali smo na njuškalu koliko vlasnici traže za stanove do 30 kvadrata na različtim zagrebačkim lokacijama.

Mikulići, 29,33 kvadrata, 150.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se simpatična garsonijera 29,33 m2, u prizemlju zgrade. Stan se nalazi u sjevernom dijelu grada, u Mikulićima, 3 km od okretišta Črnomerec, 50 m autobusna stanica i dućan mješovite robe. Duž cijelog stana proteže se velika terasa sa malim cvjetnjakom.
Visina plafona 2,55m, grijanje na struju na mramorne ploče. Prije dvije godine napravljena nova termo fasada i novi kosi krov tako da su režije niske. Uz manju adaptaciju dobije se topli mali stan u kojem se ljeto provodi na terasi u cvjetnjaku. Zajednički parking ispred zgrade.

Centar, 30 kvadrata, 120.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se namješten i opremljen stan u prizemlju dvorisne zgrade u Jurišićevoj ulici, površine 30 m2. Ovaj luksuzno novouređen i moderan stan predstavlja idealnu priliku za dnevni ili dugoročni najam. Stan je opremljen modernom tehnologijom smart multilock elektronskom bravom na kodove uz mogćcnost otvaranja preko mobilnog telefona; klima uređajem te podnim grijanjem. Sastoji se od: ulaznog prostora, blagovaonice, dnevnog prostora sa sofom na razvlačenje s normalnim madracem 140X200, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice.

Dolac, 29 kvadrata, 190.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

U samom centru grada, na Dolcu, nalazi se garsonijera od 29 m2. Zgrada je ugledna, ima fasadu, neoštećena u potresima (zelena naljepnica), ima 4 etaže i moderni lift. Stan se nalazi na 1. katu i sastoji se od: dnevnog boravka i kuhinje, hodnika, kupaonice.
Grijanje je etažno plinsko.

Trešnjevka, 28 kvadrata, 150.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Sokolgradska ulica, jednosobni stan površine 28 m2,  na 3. katu. Ima wc, mali hodnik, jednu prostoriju u kojoj je kuhinja sa stolom i stolcima, a druga prostorija je soba/dnevni boravak u kojoj su i trosjed i fotelja na razvlacenje te balkon. Stan je namješten, 2022. renovirani hodnik i kompletna kuhinja. Etažno centralno plinsko grijanje, klima. Nalazi se u blizini tramvaja.

Remetinec, 29,34 kvadrata, 149.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

U neposrednoj blizini Arene Centra prodaje se jednosobni stan od 29,34 m2, na drugom katu stambene zgrade s liftom.
Sastoji se od prostrane sobe u kojoj je smješten spavaći i dnevni dio, odvojeni pregradom, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, hodnika i ostave. Stan je okružen zelenilom, osunčan i svijetao, kompletno je renoviran 2017. godine i prodaje se potpuno namješten. Lijepa i mirna lokacija u blizini svih sadržaja za ugodan život, dobra prometna povezanost i veliki parking oko zgrade dodatne su prednosti ove nekretnine. Useljivo odmah, vlasništvo uredno, bez tereta, moguća kupnja kreditom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije