shopping lista

Onaj jedan komad koji želimo u domu ove jeseni zbog dizajna, udobnosti i korektne cijene

H&M Home
04.09.2024.
u 06:00

Elegantna i suvremena fotelja od metala i šperploče s mekanom bukle tkaninom koja joj daje primamljiv izgled odličan je izbor svaki dnevni boravak, neovisno o kvadraturi

Svaka sezona ima, kad govorimo o uređenju interijera, komade koji su na vrhu liste najpopularnijih. S obzirom da će ove jeseni ponovno dominirati neutralni tonovi, mudro je uložiti u fotelju ili stolac u nekom od neutralnih tonova. Nama je za oko, kako dizajnom tako i bojom, a i cijenom, zapeo stolac iz nove, jesenske kolekcije brenda H&M Home.

Foto: H&M Home

Elegantna i suvremena fotelja od metala i šperploče s mekanom bukle tkaninom koja joj daje primamljiv izgled odličan je izbor svaki dnevni boravak, neovisno o kvadraturi. Visina 69 cm. Dubina 76 cm. Širina 98 cm. Isporučuje se djelomično sastavljena. A cijena je 350 eura. Ova fotelja odlično se kombinira s drugim velikim ovosezonskim trendom - drvom te uz druge detalje u neutralnoj paleti boja. Ako pak ipak volite boje odlično će podnijeti i neki hrabriji dodatak čak i u žarkim nijansama.

Uglavnom, ako planirate preuređenje doma ove jeseni, svakako je dobro na radaru imati ovaj komad koji u svakom prostoru čini veliku razliku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije