sjajna ponuda

Najbolji stan koji u Zagrebu možete kupiti za 117 tisuća eura, ima 50 kvadrata i čiste papire

Foto: Njuškalo.hr
1/7
12.09.2024.
u 12:37

Prometna povezanost ove lokacije je izvrsna. Osim što se nalazi u tramvaj zoni, u blizini su autobusna i željeznička stanica. Također, u blizini su svi sadržaji potrebni za život (trgovine, škole, zgrada zemljišnih knjiga, domovi zdravlja, bolnice, visoka učilišta, restorani, kafići...)

U Zgrebačkoj ulici Prilaz baruna Filipovića prodaje se trosoban stan. Stan se sastoji od ulaznog hodnika,kuhinje spojene s dnevnim boravkom i blagovaonicom, kupaonice koje se nalaze u prizemlju te dvije spavaće sobe koje su u suterenu. Površina stana iznosi 50 m2.

Foto: Njuškalo.hr

Stan ima ciglene zidove i armiranobetonsku stropnu ploču. Unutrašnjost je opremljena PVC stolarijom, podovi su prekriveni visokokvalitetnim laminatom, dok je u kupaonici postavljena keramika. Za dodatnu udobnost i energetsku učinkovitost, stan je potpuno izoliran Knauf pločama, ispod kojih se nalaze staklena vuna i stiropor, pružajući izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Energetski certifikat stana iznosi C. Stanu pripada i ostava veličine 3 m2 pored stana.

Foto: Njuškalo.hr

Stan je kompletno opremljen i namješten vrlo lijepim namještajem te se, po želji vlasnika, prodaje u takvom stanju. Vlasništvo je uredno i čisto, bez tereta.
Prometna povezanost ove lokacije je izvrsna. Osim što se nalazi u tramvaj zoni, u blizini su autobusna i željeznička stanica. Također, u blizini su svi sadržaji potrebni za život (trgovine, škole, zgrada zemljišnih knjiga, domovi zdravlja, bolnice, visoka učilišta, restorani, kafići...).

Foto: Njuškalo.hr

Zgrada je u procesu obnove prema odluci Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine. Odlukom je određeno da se zgrada obnavlja sredstvima državnog proračuna u visini od 80% i sredstvima proračuna Grada Zagreba u visini od 20%.. Prošle godine su sanirani dimnjaci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije