traži se kupac

Luksuzna samoodrživa vila na Krku, s grijanim bazenom i predivnim sunčalištem

Foto: njuskalo.hr
1/10
24.03.2024.
u 07:00

U prizemlju kuće nalaze se toalet, prostrana opremljena kuhinja s blagavaonicom i veliki dnevni boravak koji izlazi na natkrivenu terasu uz bazen. Na katu su tri spavaće sobe, a svaka ima svoju kupaonicu

Prije početka nove turističke sezone primjetan je rast ponude luksuznih nekretnina na moru koje se prodaju na njuškalu. Nama je za oko zapela luksuzna nova, moderna vila na otoku Krku. Kuća je izgrađena 2018. godine i prostire se na površini zemljišta od 591m2. Površina kuće je 220 kvadrata.

Foto: njuskalo.hr

Ova vila zaista je prava hedonistička oaza - u suterenu ima welnes i toalet ,spremište, kotlovnicu i dodatnu prostriju koja je predviđena za teretanu.

Foto: njuskalo.hr

U prizemlju kuće nalaze se toalet, prostrana opremljena kuhinja s blagavaonicom i veliki dnevni boravak koji izlazi na natkrivenu terasu uz bazen. Na katu su tri spavaće sobe, a svaka ima svoju kupaonicu. Poseban hit je glavna spavaća soba u čijoj kupaonici je velika samostojeća kada iz koje puca predivan pogled.

Foto: njuskalo.hr

Pri gradnji se jako mislilo na samoodrživost pa je tako kuća opremljena solarnim sistemom koji je dostatan za potrebe cijelokupne kuću. Podno grijanje je u svim prostorijama.

Foto: njuskalo.hr

Glavni adut ove raskošne vile je bazen s grijanom vodom koji okružuje uređeno sunčalište. Kuću prodaje agencija Remax, a cijena je 1.100.000 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije