prilika za investitore

Čudo u Istri, dvije kuće s prekrasnim dvorištem za cijenu jedne

Njuškalo.hr
14.02.2024.
u 13:24

Kuće se prodaju kao jedna cjelina. Izuzetno maštovita i interesantna nekretnina kako za bavljenje turizmom tako i za cjelogodišnji boravak za sve koji se žele povući od gradskog meteža i buke u mirno i idilično mjesto. Kuće ukupne površine 260 kvadrata prodaje agencija Remax po cijeni od 385 tisuća eura

U srcu Istre u malom srednjovjekovnom brdovitom mjestu Oprtalju, između kamenom popločanih ulica i gradskih zidina smještene su ove dvije vrlo zanimljive i posebne kuće. Povezane su zajedničkim kamenim dvorištem, gdje je smješten starinski bunar, kamena klupa, te manji jedinstveni kameni bazen/jacuzzi.

Foto: Njuškalo.hr

Manja kuća ima ulaz i s glavne ceste, te se cijela prizemna etaža vodi kao poslovni prostor. Sve odiše ugodom uz mnoštvo istarskih detalja, evidentno je da se izuzetno pazilo na svaki detalj, kuća je sređena sa puno pažnje i ukusa. Manja se kuća sastoji od ukopane stare cisterne preuređene u prostoriju za opuštanje i dnevni boravak U prizemlju nalazi se blagovaona i kuhinja, te manja ostava.

Foto: Njuškalo.hr

Drvenim se stepenicama stiže do 1. kata gdje su se smjestilea stilizirana spavaća soba i kupaonica. Dalje se stepenicama stiže do mansarde gdje su još jedna soba i kupaonica. U kući je podno grijanje izvedeno na svim betonskim podovima.

Foto: Njuškalo.hr

Veća se kuća sastoji od velike prostrane blagovaone s kaminom, te moderno opremljene kuhinje koja oduševljava svojom funkcionalnošću. Na prvom katu se nalaze dvije spavaće sobe, te kupaonica i toalet.

Foto: Njuškalo.hr

Kuće se prodaju kao jedna cjelina. Izuzetno maštovita i interesantna nekretnina kako za bavljenje turizmom tako i za cjelogodišnji boravak za sve koji se žele povući od gradskog meteža i buke u mirno i idilično mjesto.

Foto: Njuškalo.hr

Kuće ukupne površine 260 kvadrata prodaje agencija Remax po cijeni od 385 tisuća eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije