uređenje doma

Znate li što je ove sezone hit u dnevnom boravku? Detalji od prirodnog drveta

Foto: Zara Home
1/7
24.10.2020.
u 07:00

Za ukupan topli dojam dodajte zanimljiv tepih u neočekivanom uzorku koji će prostoru dati karakter

Ako u dnevnom boravku želite efektnu, trendy i povoljnu promjenu, ove sezone nabavite bar jedan komad od prirodnog drveta. To može biti barski stolac, mali stolić ili, ove sezone iznimno popularna - klupu.

Foto: Zara Home

Za ukupan topli dojam dodajte zanimljiv tepih u neočekivanom uzorku koji će prostoru dati karakter.

Foto: Zara Home

Za postizanje dojma odličan izbor je i fotelja u nekoj jačoj boji koja će postati vizualno središte prostora, a dodate li joj drvene stoliće imat ćete kutak baš kao s Instagrama.

Foto: Zara Home

Drveni detalji jako vole nježne neutralne nijanse pa će se odlično slagati sa svim nijansma bež i smeđih tonova. Dodajte i pokoji zlatni detalj kako biste stvorili pomalo glamuroznu atmosferu.

Foto: Zara Home

Za kraj, kako prostor ne bi djelovao sterilno, dodajte mu omiljene detalje, izvadite najfinije posuđe i uživajte u svakom slobodnom trenutku.

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije