U TONOVIMA ZLATA

Detalji koji u vašem domu neće proći nezamijećeno

zlatni detalji
Foto: Promo fotografije
1/8
11.09.2015.
u 10:15

Efektnu promjenu u interijeru postići ćete tek i jednim novim detaljem. Naročito ako je on u zlatnoj nijansi....

Jedan od ovogodišnjih trendova koji su dizajneri interijera najavljivali bio je i zlato, nijansa od koje mnogi bježe jer misle da je odviše klasična te da se neće uklopiti u njihove moderne, urbane interijere.

Činjenica jest da je zlatna nepromjenjivi i vječni klasik, koji uvijek ima svoje mjesto u interijeru, bez obzira u kojem on stilu bio. Čak i najminimalističkiji interijer podnijet će jedan zlatni detalj. Čak štoviše, on će ga podići na jednu sasvim novu razinu i dati mu posebnu atmosferu. Detalji u zlatnim nijansama idealni su za razbijanje kromatske monotonije u svakom interijeru - uvijek ćete ih uočiti, ali to ne znači da će biti prenapadni ili asocirati na pretjerivanje.

Svaki stil prihvatit će zlatnu i ona će se u njega izvrsno uklopiti - od shabby chica, preko rustikalnog, mediteranskog, skandinavskog i orijentalnog pa sve do modernog stila.

Kako bismo vas uvjerili da je zlatna trend, pa i puno više od toga te da ćete njome promijeniti lice svoga doma nabolje, predlažemo vam par 'zlatnih' proizvoda iz naših trgovina. Ako ne želite biti radikalni, krenite od neke sitnice...

Foto: Promo fotografije
Otmjeni set za kupaonicu - dozator za tekući sapun, zdjela za kruti sapun i čaša za čekticu lako će se uklopiti u minimalističku kupaonicu (Zara Home, 149 kn)

Foto: Promo fotografije
Keramička pločica Goled Quadra unijet će dojam raskoši u svaku kupaonicu, dimenzije 40x40, (Bauhaus, cijena paket 302 kn, cijena po m2 269 kn)

Foto: Promo fotografije
Elegantna ukrasna metalna zdjela iz kolekcije Angenam s efektnom kombinacijom zlatne i crne (Ikea, 149 kn )

Foto: Promo fotografije
Stakleni svijećnjak za lučicu zbog mozaika sa komadićima stakla daje prekrasnu atmosferu prostoru (Emmezeta, 39,90)

Foto: Promo fotografije
Želite li nešto posebno? Ukrasni jastuk s perlicama bit će detalj u vašem domu koji će svi uočiti (BoConcept,440 kn)

Foto: Promo fotografije
Viseća lampa Drop zanimljiva oblika unijet će dašak Orijenta u vaš dom (Harvey Norman, 969 kn)

Foto: Promo fotografije
Klasično zidno ogledalo s ukrašenim drvenim okvirom u antik zlatnoj boji, idealno za dnevni boravak ili spavaću sobu, dimenzije 40x50 (Lesnina, 99 kn)

>>Je li komoda stilska karika koja nedostaje u vašem domu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije