HOLLYWOOD HILLS

Zen oaza Chrissy Teigen i Johna Legenda može biti vaša

Adam Latham/Bel Air Photography
13.07.2017.
u 08:01

Poznati je dvojac živio u ovom domu sedam godina i prodao ga za 2 milijuna dolara. Dvije godine poslije, oaza Hollywood Hillsa se ponovno prodaje

Bivši dom manekenke Chrissy Teigen i glazbenika Johna Legenda ponovno se prodaje. Poznati je par u njemu živio sedam godina, u potpunosti ga renovirao i prilagodio svojim željama te prodao 2014. godine za dva milijuna dolara. No danas je ovaj dom u Hollywood Hillsu na prodaju za skoro 2,5 milijuna dolara.

Za tu cijenu dobijete tri sobe, tri kupaonice, vanjsku kadu i jacuzzi, veliku terasu s prostorom za blagovanje te kutak za zabave, ali i studio za snimanje, posebno napravljen po Legendovim željama. Kuhinja izrađena po mjeri bila je važan dio doma za Tieigen, koja je samoprozvani gastro-fanatik.

Cijelim domom vlada spoj azijskog smirenog stila i suvemenih komada namještaja. Tamnosive pločice i izložene crne grede tvore kontrast s toplom bojom drva i tikovine koja prevladava u prostoru. Zelenilo koje se nalazi u svakom kutu daje posebnu čar ovoj oazi.

Foto: Adam Latham/Bel Air Photography

Riječ je o zaklonjenoj oazi od 205 četvornih metara koja se smjestila u slijepoj ulici Hollywood Hillsa, poznate četvrti u južnoj Kaliforniji s pogledom na planine. S obzirom na visoke i ugodne temperature tijekom cijele godine, vlasnici mogu u potpunosti uživati u spoju života i u otvorenom i zatvorenom dijelu kuće, koju krasi 1100 četvornih metara okućnice.

Foto: Adam Latham/Bel Air Photography

Umirujući zen vrtovi, zelenilo koje skriva od neželjenih pogleda, fontane i veliki prostor za druženje u vrtu osiguravaju usporeni stil života i uživanje u svakom trenutku provedenom kod kuće. Dizajnerski je potpis luksuza i smiraja ostavio Don Stewart, a bivši dom Chrissy i Johna se prodaje putem agencije Heather Boyd Properties.

Foto: Adam Latham/Bel Air Photography

Zavirite u našu foto-galeriju i pogledajte cijeli luksuzni dom poznatog dvojca:

1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije