top-lista

Zbog ovih proljetnih trendova u domu ne možemo dočekati kraj zime

Foto: H&M Home, JYSK
1/10
17.02.2023.
u 10:28

Ako ste ljubitelj zelenila, možete ih na kreativan i elegantan način kombinirati s nekoliko vrsta različitih tegli

S nestrpljenjem čekamo proljeće, doba buđenja prirode koje  unosi optimizam u naše živote kao i želju za promjenama. Neka među prvim ovogodišnjim odlukama bude upravo promjena vašeg okruženja u domu.

Foto: H&M Home, JYSK

Nema ništa ljepše od ulaska u prostor koji je ugodan i koji odiše smirenošću. Prije svega, riješite se stvari koje su se nagomilale preko zime i koje vam smetaju te zagušuju prostor. Već ćete osjetiti promjenu i jednostavnije odlučiti koji su sljedeći koraci.

Foto: H&M Home, JYSK

Paletu prirodnih i proljetnih boja možete unijeti malim detaljima. Ukrasni jastuci i prošivena deka super su izbor.  Cvijeće kao vjesnik proljeća detalj je koji oplemenjuje svaki prostor. 

Foto: H&M Home, JYSK

Ako ste pak ljubitelj zelenila, možete ih na kreativan i elegantan način kombinirati s nekoliko vrsta različitih tegli.

Foto: H&M Home, JYSK

A kada prvo proljetno sunce izađe, otvorite prozore i ispunite svoj dom dodatnom životnom energijom koju samo proljeće može pružiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije