Dom iz snova

Zavirite u luksuzni dom Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera

Getty Images
05.05.2017.
u 10:16

Bračni par Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger svoj su dom pronašli u Chicagu. Naime, u penthausu veličine 230 kvadrata u hotelu "Waldorf Astorija" pronašli su idealan prostor za život.

Iz stana se pruža pogled na jezero Michigan, a Anin jedini uvjet bio je da stan ima balkon. Zanimljivo je da su u novi dom prenijeli namještaj iz stana u Velikoj Britaniji kako bi se osjećali ugodnije. 

Prema pisanju svjetskih medija, kupnja ovog stana iznosila bi oko 10 milijuna eura, a iznajmljivanje je oko 30 tisuća eura.

Pogledajte u videu ovaj stan koji je opremljen najnovijom tehnologijom. 

Komentara 3

DU
Deleted user
20:43 05.05.2017.

Ovo nije "stan" nego hotel, pise vam Waldorf Astoria, Chicago

DU
Deleted user
21:06 05.05.2017.

Evo koliko mozete vjerovati medijima. Ovo je hotel a ne njihov dom, pa vidite da piše Hotel Waldorf Astoria Chicago... a i čaše u kupaoni papirom prekrivene. Bilo bi smješno da nije tužno.

BA
bazana
12:02 06.05.2017.

Ha ha ha ha ha - koje novine koji portal. A gdje vam je sram?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije