Dom iz snova

Zavirite u 25 milijuna dolara vrijedan dom Angeline Jolie

Hilton&Hyland
07.06.2017.
u 10:57

Slavna glumica kupila je imanje koje uz palaču ima i raskošan bazen, teretanu, ružičnjak, fontane i, dakako, kućicu za zabave...

Nakon razlaza s Bradom Pittom, Angelina Jolie krenula je dalje i to kupujući. Za svoju obitelj pronašla je novi kalifornijski dom - palaču vrijedu 24,95 milijuna dolara. Imanje koje je glumica kupila smješteno je u Laughlin Parku u Los Felizu - mjestašcu koje gleda na LA i ocean.

Foto: Hilton&Hyland

Palača koja se prostire na 700 metara kvadratnih izgrađena je 1913. za filmaša Cecila B. DeMillea, i ima čak deset kupaonica. Uz brojne kupaonice valja spomenuti i šest spavaćih soba, raskošnu biblioteku uređenu u art deco stilu te kuhinju koja je opremljena svim profesionalnim uređajima.

Foto: Hilton & Hyland

 

Osim impresivnim interijerom, ovo imanje oduševljava i dodatnim sadržajima - vlastitom teretanom, raskošnim bazenom, ružičnjakom, fontanama i dakako, kućicom uz bazen .Zanimljivo je da će Angelini prvi susjedi biti druge filmske zvijezde, naime svoje domove u Los Felizu imaju i Natalie Portman, Kristen Stewart i Casey Affleck.
 

Foto: Hilton&Hyland

Plativši gotovo 25 milijuna dolara agenciji Hilton & Hyland, Angelina je postavila i novi rekord. Naime, riječ je o najskuplje plaćenoj kući u povijesti ovog  gradića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije