za najhrabrije

Zašto je mint boja izvrsna opcija za modernu kupaonicu

Lesnina
17.05.2024.
u 10:08

Za one čija kupaonica još nije spremna za potpunu transformaciju, već sam dodatak osobnog pečata u mint boji poput umjetničkih slika ili drugih dekorativnih elemenata osvježit će i upotpuniti prostor

Kupaonica je često najmanji, ali vrlo važan prostor našeg doma. Dobra dizajnerska rješenja mogu učiniti kupaonicu funkcionalnijom, elegantnijom i ugodnijom za korištenje. Bijela kupaonica je vječni klasik s kojim nema pogreške, ali za one hrabre detalji u mint boji postaju pravi hit ove godine!

Foto: Lesnina

Mint boja, koja je kombinacija zelene i plave, pruža svježinu i spokoj pa tako stvara umirujuću atmosferu u prostoru. To mogu biti pločice ili ormarić u mint boji, ali i već pokoji detalj napravit će značajnu razliku. Korištenje ove boje pri uređenju kupaonice dodat će prostoru dozu elegancije.

Foto: Lesnina

Kupaonica je dio doma koji ne planiramo često preuređivati pa je važno biti siguran u odabir. To podrazumijeva izbor dobrih i kvalitetnih materijala koji odgovaraju ukusu i stilu ostatku interijera, zanimljivu, ambijentalnu, ali funkcionalnu rasvjetu i naravno praktične komade namještaja uz nezaobilazne osobne detalje.

Foto: Lesnina

Sastavljivi ormarići idealni su za pohranu i organizaciju toaletnih potrepština. To mogu biti ormarići ispod ili iznad umivaonika, zidni zasebni ormari ili kombinacija svega navedenog. Često su regali s policama interesantna i moderna opcija za dodatnu pohranu. Dodaci poput ogledala, držača ručnika i sapuna manji su, ali jednako važni elementi za funkcionalnost kupaonice.

Potpuno opremanje kupaonice osim što je uzbudljivo, često podrazumijeva i ozbiljnu investiciju pa će tako nova pogodnost  uvelike olakšati proces. Uz Lesnina XXXL super kredit kupci mogu ugovoriti kupnju na 120 rata.

Foto: Lesnina

Za one čija kupaonica još nije spremna za potpunu transformaciju, već sam dodatak osobnog pečata u mint boji poput umjetničkih slika ili drugih dekorativnih elemenata osvježit će i upotpuniti prostor! U Lesnini su do 31. 5. 2024. aktualni sljedeći popusti za kupaonski asortiman: 20% na sastavljiv program kupaonica, 20% na kupaonske slavine i 15% na sastavljive ormare „Multiraumkonzept“ koji će uređenje kupaonice učiniti zabavnim i jednostavnijim procesom!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije