luksuzni detalji

Crni detalji u kupaonici nikad nisu bili ovako moćni, upoznajte Grohe Phantom Black

Grohe
15.05.2024.
u 13:01

S ovim inovativnim proizvodima imate fleksibilnost da cijelu svoju kupaonicu dizajnirate oko ove izvrsne boje. Odabirom odgovarajućih tipki za ispiranje, tuševa, kupaonskog pribora i slavina u ovoj boji možete postići kohezivan i vizualno upečatljiv dizajn kupaonice koji odiše elegancijom i sofisticiranošću

Crna u kupaonici simbol je luksuza, nova Grohe Phantom crna boja, zadivljujuća je nijansa koja u svaku kupaonicu unosi dojam sofisticiranosti. Nadahnuta dubokim teksturama kamena i svojom elegantnom tamnijom završnom obradom,Phantom Black boja stvara ćudljiv i zavodljiv ambijent, savršeno prilagođen onima koji traže luksuzan i profinjen izgled kupaonice. Njegova izuzetno mat površina i elastični premaz čine ga idealnim izborom za vaš kupaonski prostor. Kombinacija kultnog trenda dizajna kupaonice s potpunom praktičnošću. Uz Grohe Phantom Black, kupaonica nadilazi uobičajeno, pozivajući vas da se prepustite svijetu mračne sofisticiranosti i bezvremenske ljepote.

Foto: Grohe

S ovim inovativnim proizvodima imate fleksibilnost da cijelu svoju kupaonicu dizajnirate oko ove izvrsne boje. Odabirom odgovarajućih tipki za ispiranje, tuševa, kupaonskog pribora i slavina u ovoj boji možete postići kohezivan i vizualno upečatljiv dizajn kupaonice koji odiše elegancijom i sofisticiranošću. Alternativno, možete odabrati miješanje ili savršeno slaganje proizvoda s drugim završnim slojevima za jedinstven i personaliziran izgled kupaonice. Uključite kontrastne elemente poput kroma, brušenog nikla ili bijele keramike kako biste stvorili dinamičan i vizualno zanimljiv prostor. Ova svestranost omogućuje vam da oslobodite svoju kreativnost i dizajnirate kupaonicu koja odražava vaš osobni stil i preferencije.

Foto: Grohe

Podižući crnu boju na višu razinu, ova nova završna obrada iznimno je izdržljiva i otporna na ogrebotine te predstavlja savršen spoj estetike i funkcionalnosti. A za kraj, evo, osim predivnog estetskog dojma i prednosti ove inovativne linije: korištena jet ehnologija lakiranja, proizvodi iz ove linije otporniji su na koroziju, blijeđenje i ogrebotine, otporniji su na otiske prstiju nego mat crni premazi u prahu, krasi ih izuzetno matirana i glatka površina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije