Showroom

Zagreb dobio domaći concept store za - namještaj i detalje za dom

29.11.2019.
u 12:20

Zagreb je dobio novi koncept store prozora, parketa i namještaja na kojem surađuju domaći proizvođači s tradicijom dužom od tri desetljeća

Hrvatski dizajn prostora dobio je potpuno novu dimenziju koja će vas oduševiti već pri prvom susretu. U Zagrebu je otvoren novi Concept Store u Blok Bužanova, Ognjena Štrigina 2, koji na impresivnih 400 m2 predstavlja najmodernije domaće proizvode za uređenje prostora te tako ponudu uspješnih hrvatskih proizvođača Međimurjeplet i Pana Windows lansira uz bok najnovijim svjetskim trendovima.

Među prvima Concept Store su s velikim zanimanjem razgledali ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, predsjednica Uprave HBORa Tamara Perko, bivši premijer Franjo Gregurić, poduzetnik Jako Andabak, Neven Mikec, Josip Vučemil, ali i arhitekti Andrija Rusan, Saša Begović, Zoran Zidarić sa suprugom Mirnom i mnogi drugi poznati arhitekti, dizajneri i investitori.

Novi showroom ovih domaćih proizvođača s tradicijom dužom od tri desetljeća predstavlja najmodernije komade najkvalitetnijeg namještaja za unutarnje i vanjsko uređenje, kao i prozore, vrata te parkete proizvedene s puno ljubavi prema prirodi i drvu. Novo mjesto susreta s arhitektima i kupcima, svojim maštovito uređenim prostorom, nudi brojna idejna rješenja za nove domove iz snova ili pak prostore hotela i restorana u kojima ćemo s veseljem boraviti. 

Concept Store su predstavile Ana Marija Sobočanec Dujić te Nikolina Babić, a posebno emotivan bio je osnivač Međimurjepleta i Pana Windowsa Alojzije Sobočanec. Također, u kratkom filmu prikazan je tijek proizvodnje, a svoje viđenje ideja i realizacije dali su i brojni zaposlenici koji su zajedno s upravom zaslužni za ovu lijepu hrvatsku gospodarsku izvoznu priču.

Dizajn Međimurjeplet već niz godina osvaja ljubitelje vrhunskog dizajna diljem Europe. Osnovan je još davne 1965. godine sa sjedištem u Čakovcu, a na europskom tržištu etablirao se ručnom izradom pletenog namještaja i košara od vrbine šibe te postao jedan od najvećih izvoznika tih proizvoda. Nakon dugogodišnje tradicionalne proizvodnje i trgovine pletenim proizvodima, prateći promjene i stilove na tržištu, fokus tvrtke postao je širenje asortimana vrtnog namještaja i dekorativnih artikala za kućanstvo te opremanje u ugostiteljstvu.

Zahvaljujući vrlo uspješnom poslovanju Međimurjeplet 2002. godine osniva i Pana d.o.o. koja nastavlja dugogodišnju tradiciju jednog od najstarijih drvoprerađivačkih pogona za proizvodnju parketa te Pana Windows d.o.o. koja nastavlja tridesetogodišnje iskustvo proizvodnje vanjske stolarije preuzetog društva, unapređujući poslovno umijeće i specijalizaciju u proizvodnji drvenih i drvo-aluminijskih prozora i kliznih stijena. Pana Windows uspješno surađuje s mnogim poznatim građevinskim tvrtkama i investitorima u Hrvatskoj koji su prepoznali kvalitetu njihovih proizvoda.

Međimurjeplet i Pana Windows na raznim domaćim i inozemnim sajmovima iznova oduševljavaju impresivnim postavom te su jedan od najvećih domaćih izvoznika namještaja, prozora, vrata i podova brojnim stranim kupcima u Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji te brojnim drugim zemljama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije