interijer

Zagreb bogatiji za precool hotel nadomak Dolca

Foto: Pod zidom rooms
1/7
28.08.2019.
u 10:36

Raskošne kupaonice opremljene su hotelskom kozmetikom, no pravo iznenađenje čeka vas u samoj sobi. Pri otvaranju vrata sobe, u ormarima se pali rasvjeta

Porastom broja turista u metropoli razvilo s eposve novo tržište. Stanovi za dnevni najam dodatni su izvor zarade mnogim Zagrepčanima, a uz to sve je veći broj mali boutique hotela koji gostima pružaju sav komfor. Upravo jedan takav nedavno je otvorio svoja vrata u samom središtu Zagreba.

Foto: Pod zidom rooms

 Pod Zidom Rooms nalaze se u istoj zgradi kao i istoimeni kultni restoran odmah kraj ulaza u Dolac, u istoimenoj ulici Pod zidom. Svi ljubitelji modernog dizajna zaljubit će se na prvi pogled. Interijerom dominiraju boje pijeska, a akcenti od crnog i bijelog mramora upotpunjeni su zlatnim detaljima. Bez obzira na to putujete li poslom ili privatno, radni stol u hotelskoj sobi uvijek je ‘plus’. Pod Zidom Rooms u suradnji s arhitektima i dizajnerima maksimalizirali su svaki kvadrat i uključili pametna rješenja u interijer.

Foto: Pod zidom rooms

Četiri raskošno uređene sobe potpuno su opremljene. King size krevet, mini bar, televizija na kojoj možete gledati Netflix i superbrzi internet. Posluga u sobu svidjet će se gostima koji nakon cijelog dana žele uživati uz najnovije filmove u ukusnom obroku iz udobnosti predimenzioniranog kreveta. S a la carte menija iz restorana koji je dobio i Michelinovu preporuku možete naručiti doručak, ručak ili večeru. Udobnost je zagarantirana iako će vas grad svojom bogatom ponudom stalno pozivati u izlazak.

Foto: Pod zidom rooms

Sobama u centru grada često nedostaje koji kvadrat, no Pod Zidom Rooms osim što su uređene po posljednjim trendovima u dizajnu interijera dovoljno su prostrane što ih stavlja na sami vrh zagrebačke ponude smještaja te kategorije. Raskošne kupaonice opremljene su hotelskom kozmetikom, no pravo iznenađenje čeka vas u samoj sobi.

Pri otvaranju vrata sobe, u ormarima se pali rasvjeta. Velikom televizoru s upravljačem koji ima poseban gumb za Netflix jako se razvesele svi turisti, a još više malom mobilnom routeru koji stane u džep i gostima omogućuje korištenje Interneta svugdje po gradu.  Ukratko, topl lokacija, top usluga i hrana za prste polizati!

Foto: Pod zidom rooms

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije