raj na zemlji

Vodimo vas u vilu koja je zaintrigirala javnost nakon premijere prvog hrvatskog nekretninskog docurealityja

Foto: Eurovilla
1/8
19.12.2023.
u 06:00

Od privatnog kina do savršeno opremljenog ureda nazvanog po legendarnom Nikoli Tesli, Vila Contessa nudi balans između poslovnih obaveza i opuštanja. Osim infinity bazena, gosti ove vile imaju izravan pristup izoliranoj plaži. Contessa Luxury Retreat nudi i pravo kinematografsko iskustvo u privatnom kinu, a biljarski klub pozivnica je za prijateljska natjecanja i stvaranje nezaboravnih trenutaka

Nakon spektakularne premijere Eurovillinog docurealityja “Where to sign” u četiri hrvatska grada, omiljena lošinjska destinacija za luksuzni odmor, Contessa Luxury Retreat, zaintrigirala je gledatelje. U iščekivanju novih epizoda, donosimo više informacija o ovoj oazi za odmor.

Foto: Eurovilla

Lošinj predstavlja pravi raj za one željne nevjerojatne prirode, kristalno čistog mora i bogate kulturne baštine. Ovaj čarobni otok oduševljava posjetitelje svojom raznolikošću, od mirnih plaža do živopisnih gradskih ulica. Ova spektakularna rezidencija, imenovana po Contessi Hildi, brodu iz prošlosti Lošinja, predstavlja spoj bogate povijesti i modernog luksuza. Restaurirajući naslijeđe s velikim poštovanjem i ljubavlju, rezultat je ultimativno ladanjsko odredište na jednom od najljepših mediteranskih otoka.

Foto: Eurovilla

Contessa Luxury Retreat nije samo kuća za odmor - ona je doživljaj idealan za odmor tijekom i izvan sezone, s obzirom na to da svojim uslugama prednjači nad hotelima. Svaki trenutak vašeg boravka pažljivo je oblikovan oko vaših jedinstvenih želja. Pet članova posvećenog tima posvećeno radi kako bi vaše želje pretvorili u stvarnost, čineći vas središtem njihova svijeta. Uz raznolike aktivnosti dostupne unutar same vile, svaki gost ima priliku doživjeti vrhunski odmor.

Foto: Eurovilla

Od privatnog kina do savršeno opremljenog ureda nazvanog po legendarnom Nikoli Tesli, Vila Contessa nudi balans između poslovnih obaveza i opuštanja. Osim infinity bazena, gosti ove vile imaju izravan pristup izoliranoj plaži. Contessa Luxury Retreat nudi i pravo kinematografsko iskustvo u privatnom kinu, a biljarski klub pozivnica je za prijateljska natjecanja i stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Foto: Eurovilla

U Contessa Luxury Retreatu cijene vrhunsku gastronomiju te postoji mogućnost privatnog chefa koji donosi autentična jela koristeći svježe lokalne sastojke u suradnji s lokalnim farmama i ribarima iz zaljeva, a vrhunski cocktail majstor iz zagrebačkog Noela, vlasnika Michelinove zvjezdice, priprema najbolje koktele za goste.

Foto: Eurovilla

Contessa predstavlja viziju uravnoteženog, živopisnog životnog stila kroz wellness i ljepotu. Grijani bazen na 36 stupnjeva, finska sauna, jacuzzi, masaže - sve je pažljivo osmišljeno kako bi se osiguralo potpuno opuštanje i osnaživanje uma i tijela. Nema sumnje da je Contessa postala sinonim za sofisticiranost i vrhunski luksuz, pozivajući svakoga tko traži izvanredan odmor da krene na put prema ovom jedinstvenom odredištu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije