moderan interijer

Vodimo vas u stan u kojem boje vode glavnu riječ. Baš je sjajan!

Foto: H&M Home
1/9
27.01.2023.
u 11:56

Stan se otvara velikim ulaznim prostorom, svojevrsnim predsobljem u kojem se našlo mjesta i za plastičnu fotelju koja ni na koji način ne zagušuje prostor.

Stari građanski stan koji je kompletno adaptiran poslužio je kao kulisa za snimanje nove, jesenke kolekcije brenda H&M Home. Visoki stropovi sa štukatarama i veliki prozori kroz koje u interijer dopire jako puno dnevnog svjetla glavni su aduti ovog trosobnog stana od 78 kvadrata.

Foto: H&M Home

Stan se sastoji od velikog ulaznog prostora, svojevrsnog predsoblja u kojem se našlo mjesta i za plastičnu fotelju koja ni na koji način ne zagušuje prostor. Toplinu prostoru, kao kontra plastičnoj fotelji, čine mekani tepih i tekstilni detalji u žarkim bojama.

Foto: H&M Home

Dnevna zona raskošna je i podjeljena tematski u nekoliko cjelina, a u središtu je raskošna sofa. Na dnevnu zonu nastavlja se blagovoanica s kuhinjom koja je uređena u istom stilu, s pomno odabranim detaljima. Kuhinja je beskrajno funkcionalna, u antracit sivoj boji u mat izvedbi.

Foto: H&M Home

Detalji su, općenito, nosioci priče u ovom interijeru pa ih tako ne nedostaje ni u jednom kutku ovog stana.

Spavaća oba slijedi istu filozofiju uređenja, bijelim zidovima živost daju raskošne boje posteljine i detalja.

Foto: H&M Home

Puno je pažnje, u cijelom stanu, posvećeno izboru rasvjete koja j evrlo decentna, a opet, osim što je funkcionalna i vrlo je atraktivna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije