Samo sutra

Vodimo vas u čak tri vrlo posebne kuće, a svakoj od njih glavni adut je - okućnica!

06.11.2020.
u 06:52

Posjetli smo i tri genijalne kuće - jednu u Zagrebu, jednu na otoku Krku i jednu u Dalmatinskoj zagori. Svaka od njih posebna je na svoj način, a ono što im je svima zajedničko - genijalna je okućnica

Kao što već znate, prva subota u mjesecu rezervirana je za novi broj magazina Living, a u ovom predblagdanskom izdanju prepuni smo odličnih ideja za uređenje doma. Naravno, pogledali smo što su za nadolazeće blagdane pripremili vodeći svjetski brendovi, izabrali najbolje i savjetujemo vam kako, uspješno, ove sezone što ranije krenuti s ukrašavanjem doma.

Posjetli smo i tri genijalne kuće - jednu u Zagrebu, jednu na otoku Krku i jednu u Dalmatinskoj zagori. Svaka od njih posebna je na svoj način, a ono što im je svima zajedničko - genijalna je okućnica.

Kad smo već kod okućnice, imamo i super ideje za sadnju u studenom - salate, mrkva, špinat, češnjak... vrste su koje jeddva čekau hladnije vrijeme stoga donosimo savjete kako ih uspješno posaditi.

Donosimo vam i super recepte slavnog zagrebačkog Apetita koji slavi 10 godina, a mi vam donosimo njihove klasike koji su odolijeli svim promjenama i održali se na meniju cijelo desetljeće.

Tu su i brojni noviteti iz domaćih trgovina, te odličan editorijal koji vam može poslužiti kao šalabahter za jesensko uređenje doma.

Uvjerite se sami u divote koje smo vam pripremili, samo sutra, uz Večenji list.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas na Instargramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije