LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Dom iz snova: prostrano, prozračno i svijetlo potkrovlje

Uređen u uglavnom skandinavskom stilu, oplemenjen je s puno svjetlih tonova, uz dodatak pastelnih - zelenih, ružičastih, plavičastih
05. siječnja 2020. u 07:00 7 komentara 20745 prikaza
stan
Foto: Skeppsholmen/decoholic
Pogledajte galeriju 1/15

Puno pravog prirodnog drveta, prirodne svjetlosti i dobro iskombiniranog namještaja i boja glavne su odlike ovog potkrovnog stana čiji svaki kutak poziva na uživanje.

Radi se o prostranom obiteljskom domu u kojem nijedan dekor pretjerano ne odskače niti "upada u oko", no i bez ekstravagancije ovaj je interijer izrazito upečatljiv, ugodan i opuštajuć.

stan | Autor : Skeppsholmen/decoholic Foto: Skeppsholmen/decoholic

Uređen u uglavnom skandinavskom stilu, oplemenjen je s puno svjetlih tonova, uz dodatak pastelnih - zelenih, ružičastih, plavičastih, i to u dekorima i tkaninama poput jastuka, tepiha, slika na zidovima. Dnevni prostor je otvorenog plana, a posebno dopadljive su vidljive krovne grede. Pod je od tamnog parkera i savršeno se se uklapa uz kuhinjske elemente starijeg datuma koji su pak oplemenjeni modernim kućanskim aparatima u metalnim plohama.

stan | Autor : Skeppsholmen/decoholic Foto: Skeppsholmen/decoholic

Garnitura za sjedenje, kao i fotelje, u sivim su i bijelim tonovima tako da ne zakrčuju prostor. Ista je stvar i s klub stolićem te komodom ispod televizora.

stan | Autor : Skeppsholmen/decoholic Foto: Skeppsholmen/decoholic

Kupaonica izgleda lukuzno, s prostranom keramičkom kadom te elegantnim umivaonikom i drvenim, lakiranim podom. Sobe, i dječje i roditeljska, su zaigrane i neobične, nedefiniranog stila, ali sjajno uređene.

stan | Autor : Skeppsholmen/decoholic Foto: Skeppsholmen/decoholic

Na divan interijer nastavlja se i divan, dovoljno veliki balkon s pogledom na grad i stolom za blagovanje koji sjajno dođe u ljetnim danima.

>>Bijela školjka s pomno biranim komadima i detaljima

 • Deleted user:

  Jedamput spavao u potkrovlju i nikad više .kiša lupa po krovnom prozoru kao da netko letvom lupa bubnjeve a i kosi strop kao da će ti pasti na glavu

 • Matrix5:

  Lijepo uređeno

 • Avatar Samo Pozitiva
  Samo Pozitiva:

  a gdje je to?