LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Vizualno podizanje prostora 3D detaljima - precool elementi za dom

Osim pločica, postoje i 3D tapete koje uspješno kombiniraju različite materijale
23. srpnja 2020. u 10:10 0 komentara 1475 prikaza
Foto: H&M Home

Ako ste ovog proljeća odlučili napraviti velike promjene u kuhinji i/ili kupaonici, najjednostavniji je način promjena ili obnova dotrajalih pločica.

No, želite li biti drugačiji od drugih, nabavite 3D pločice. One s domaćim potpisom i dizajnom već su obišle svijet i stekle slavu, a izrađene su od betona i lako se apliciraju na ravne površine.

Ručno rađene pločice

Svaka od tih pločica ručno je izrađena i kreirana tako da stvara odlične igre svjetla i sjene na zidu u interijeru ili eksterijeru, a potpisuje ih domaća tvrtka E3.

Ove pločice mogu biti realizirane s različitim teksturama, površinskim obradama i u cijelom spektru boja koji se postiže pigmentiranjem.

Ako pak nemate novca, trodimenzionalnost ćete postići lijepljenjem 3D naljepnica na postojeće ili nove linearne pločice.

promo | Autor :

S tapetama budite oprezni

Ako ste pak ograničeni budžetom, možete se poslužiti starim stilskim trikom i kupiti “restlove” pločica pa ih pomiješati i posložiti prema vlastitim željama. Osim betonskih 3D pločica, hit su i pločice s metalik i zrcalnim premazima.

Kad su se tek pojavile, bile su rezervirane samo za one najdubljih džepova, no sada se mogu naći već i od 1000 kuna po kvadratnom metru.

Osim 3D pločica, hit su i 3D tapete koje vješto kombiniraju različite materijale, neke od najinovativnijih spajaju kožu, staklo, tkanine... te se mogu pohvaliti nepreglednim brojem uzoraka.

No pri postavljanju ovakvih raskošnih i jako akcentiranih tapeta budite oprezni i postavite ih na jedan zid u interijeru koji želite naglasiti, u suprotnom biste mogli postići kontraefekt.

Tko zna, zna! IKEA savjetuje: Ovoljetni must-have proizvodi za party na otvorenom penjačice Zelene fasade Mlade penjačice treba obilato zalijevati, posebno prvog ljeta štala u italiji FUNKCIONALIZAM NA DJELU Nikad nećete pogoditi što je ova vila bila prije potresa!
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.