Kraljevski

Versailles postaje hotel, rezervirajte sobu u prosincu

Foto: Shutterstock
1/4
23.10.2019.
u 13:28

Sobe će zadržati autentičan dizajn koji će se pažljivo restaurirati zadržavajući orginalni duh građevine koji poziva na unikatno putovanje kroz doba prosvjetiteljstva iz perspektive vladara kraljevine Francuske

Aireless, lanac luksuznih hotela, u proljeće 2020. godine otvorit će Le Grand Contrôle, prvi hotel u kompleksu palače u Versaillesu. 

Dizajnerski posao pao je u ruke arhitekta i dizajnera Christophea Tollemera koji će od ukupno 2300 soba koje posjeduje palača, čak njih 14 preurediti u Le Grand Contrôle sobe i apartmane. 

Sobe će zadržati autentičan dizajn koji će se pažljivo restaurirati zadržavajući orginalni duh građevine koji poziva na unikatno putovanje kroz doba prosvjetiteljstva iz perspektive vladara kraljevine Francuske. 

Ovaj će hotel tako pružiti privilegirano iskustvo gostima koji neće morati napuštati palaču tijekom večeri.

Rezervacije soba bit će dostupne u prosincu, a cijena noćenja kao ni dizajn hotela još uvijek nisu poznati. 

U sklopu hotela otvorit će se i restoran kojeg će voditi poznati šef kuhinje Alain Ducasse, a gostima će na raspolaganju biti i unutarnji bazen. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije