glamurozno

Zimsko kampiranje s pet zvjezdica u zadarskom Boriku

Falkensteiner Hotels & Residences
22.10.2019.
u 10:30

U prostoru dominira drvo, prirodni materijali i boje koje asociraju na Mediteran. Bež, smeđa i nekoliko nijanse plave, pretvaraju kućice u cosy oaze uživanja i relaksacije

Jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Camping Zadar, zakoračio je u svoju prvu jesensku sezonu.

Riječ je o kampu u kojemu je smješteno 369 stambenih jedinica, odnosno 86 mobilnih kućica, 13 jedinica za „glamping” i 270 parcela s električnom energijom, odvodima i vodom. Modernom i dizajnerski uređenom prostoru za odmor poseban šarm s jedne strane pruža borova šuma, a s druge, morska obala.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences
U prostoru dominira drvo, prirodni materijali i boje koje asociraju na Mediteran. Bež, smeđa i nekoliko nijanse plave, pretvaraju kućice u cosy oaze uživanja i relaksacije. Mislilo se na svaki detalj, od inspirativnih poruka, umjetnički oslikanog posuđa, čaša i šalica, do udobnosti smještaja, grijanog prostora i funkcionalnosti.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Iako gosti kampa mogu uživati u svim pogodnostima Falkensteiner resorta Borik, od restorana do SPA centra, u kućicama se možete prepustiti inspiraciji i kreirati svoja jela jer je prostor za vaše kulinarsko carstvo potpuno opremljen. Na terasi se možete smjestiti u gnijezdo ljuljačku ili se relaksirati u udobnoj ležaljci i uživati u kavi s pogledom dok udišete miris borovine pomiješan s povjetarcem s mora.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Kamp je projektirao poznati arhitekt Robert Bezdikian, vodeći računa i o konceptu zelenila i recikliranju otpada, odnosno održivom razvoju. Za cjelokupno arhitektonsko projektiranje i lokalni građevinski nadzor nad projektom, zaduženi su ATP arhitekti i inženjeri i arhitekt Dario Travaš kao glavni građevinski inženjer.

Ova oaza prostire se na 8,7 hektara u čijem je konceptu uređen i krajolik s odvojenim bazenom za djecu i odrasle te toboganom. Na kampiranje u jesenskom okruženju možete povesti i kućne ljubimce jer je životinjama pristup dozvoljen. 

Zona je ujedno zabranjena za automobile, a Falkensteiner resort Borik suorganizator je velike međunarodne utrke Granfondo kojom potiče bicikliranje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije