s potpisom

Versace Home ima tri hit proizvoda koje bismo željeli imati u domu

Versace
10.09.2021.
u 06:51

Ovu priliku Versace Home iskoristio je i za premijeru uzorka La Greca koji je predstavljen na komadima za dom, prije svega raskošnim tekstilima

Na ovogodišnjem sajmu namještaja u Milanu, Salone del Mobile, svoje novitete za dom predstavio je i modni div Versace s dijelom svoje kolekcije za dom koja nosi ime Versace Home.

Foto: Versace

Udruženim snagama Donatella Versace i Ludovica+Roberto Palomba predstavljaju nekoliko komada za dom, a mi smo izdvojili tri dizajnerska komada.

Foto: Versace

Prvi komad kojim se predstavljaju ljubavni je krevet imena Aeternitas koji dolazi u king size veličini i namijenjen je, kažu, za dijeljenje trenutaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Okvir i sjedala presvučeni su kožom. Logotip  zlatne meduze u 3D dio je DNK kuće Versace. Osim kao krevet može se koristiti i kao raskošan kauč.

Foto: Versace

Drugi novitet iz kolekcije ormar je Stiletto kojeg karakteriziraju  čiste linije, odvažne boje i stručna izrada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Konstrukcija od lakiranog drveta uravnotežena je s iznimno jasnim, sofisticiranim staklenim elementima. Vrata ormara mogu se pohvaliti raznim Versaceovim potpisima - Virtus, Jungle, Medusa Amplified i Trésor de la Mer.

Foto: Versace

Treća dizajnerska uzdanica  fotelja je Venus s fleksibilnim presvlakama od kože koja odaje počast Versace dizajnu.  Asimetrični dizajn ukrašen je sjajnim patentnim zatvaračem na poleđini.

Foto: Versace

Ovu priliku Versace Home iskoristio je i za premijeru uzorka La Greca koji je predstavljen na komadima za dom, prije svega raskošnim tekstilima.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije