LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Velike dimenzije, a klasičan dizajn fokus je kolekcije rasvjetnih tijela Diane Keaton

Autorica knjige The House That Pinterest Built američka je filmska glumica, redateljica i producentica Diane Keaton, a sada je predstavila i liniju rasvjetnih tijela
03. studenoga 2019. u 07:00 0 komentara 154 prikaza
Foto: Instagram/diane_keaton
Pogledajte galeriju 1/10

The Keaton Industries Collection naziv je linije rasvjetnih tijela koje je zajedničkim snagama razvila američka filmska glumica, redateljica i producentica, Diane Keaton, i proizvođač luksuznog namještaja, Aidan Gray.

Kolekcija je predstavljena na sajmu High Point Furniture Market na kojem je Diane Keaton potpisivala i svoju knjigu o dizajnu,The House That Pinterest Built.

Ovu kolekciju, kao i knjigu, navodi housebeautiful.com, karakteriziraju jednostavne palete boja kakve su crna i bijela koje su kombinirane s klasičnim kariranim uzorcima kao i uzorcima mramora

 | Autor : aidangrayhome.com Foto: aidangrayhome.com

Boja zna biti previše zahtjevna i zato sam odabrala crno bijelu verziju, kazala je. 

Obećala sam sama sebi kako ću jednom živjeti u domu okruženom jednostavnošću koja zbog ponavljajućih uzoraka djeluje smirujuće, nastavlja. 

Kolekcija je to koja dopušta svojim kupcima da kreiraju rasvjetna tijela po izboru te im omogućuju odabir veličine i uzoraka, sve u mjeri da ne odstupaju od osnovne kolekcije.  

 | Autor : aidangrayhome.com Foto: aidangrayhome.com

Čitava kolekcija posebna je i po veličini proizvoda jer su sjenila lampe široka i do jedan metar. 

Eco-friendly Talog od kave i piva pretvaraju u dizajnerska remek-djela
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.